2015. május 31., vasárnap

23. hét

Mit várhatunk június első hetétől?

Az érzelmek játszhatják a főszerepet, melyek könnyen elragadhatnak – s nem biztos, hogy a tiszta szeretet tud mindig dominálni, az illúziók épp úgy szerepet kaphatnak, mint az érzelmi zsarolás, féltékenység is.

Próbáljuk magunkat kívülről nézni, hogy kezünkben tudjuk tartani a történéseket.

Az illúziókra, önsajnálatra még mindig legjobban az Ikrek, Oroszlánok, Kosok, Szüzek, Halak, az érzelmi zsarolásra, féltékenységre a Rákok, Nyilasok, Oroszlánok, Skorpiók, Bakok, Vízöntők számíthatnak.

A legkiegyensúlyozottabbak talán a héten a Bikák és a Mérlegek lehetnek, akik pontosan érzik, tudják a határaikat, bölcsességük mindenkire nyugtató hatással tud lenni – kapcsolataikban inkább a stabilizálódás lehet érvényes.  

A munkánkban sok segítséget kaphatunk, s ha több kisebb útra, tárgyalásra kell mennünk, akkor ne csodálkozzunk, fontos tanítások lehetnek mögötte, mely spirituális fejlődésünket segíti.


Kedden Telihold van a Nyilas jegyben!

Használjuk ki a nagy energiákat, hisz most minden duplán számít!

A Nyilas jegy hitével, szeretetével, elfogadásával azonosuljunk, messzebbről nézzük önmagunkat, hazánkat, a világot, meglátva a kozmikus egységet – a közösség teljességében gondolkodjunk!

Minden ekkor szedett gyógynövény dupla erőt tud adni – találunk még kakukkfüvet, bodzát, már cickafarkot, stb. Itt a krémkészítés ideje is… bele tudjuk tenni a szívünket is J

A két hétig tartó növekvő Hold segítette céljainkat, aminek ki kellett teljesedni, az növekedett, mostantól viszont két hétig egy csökkenés, visszahúzódás, befelé fordulás következik – így teremtve egyensúlyt a Kozmosz életünkben, ahogy a kilélegzés és belélegzés is mutatja számunkra. 


Hétfőn a Hold a Skorpió jegyben van.

Duplán tehetünk a vastagbélért, prosztatáért, nemi szervekért. Igyunk cickafark-, csalán teát, együnk tökmagot, hajdinát, kölest, árpalisztet!

Kedden – szerdán a Nyilas jegyben van.

Májunkra vigyázzunk máriatövissel, hajdinával, dióval, keserű ízekkel! Igyunk cickafark-, apróbojtorján-, parlagfű teát! A tejsavónak is tisztítóhatása van a májra, a nyers cékla regenerálja. A jobb bordaív alatti területet ütögessük, májméregtelenítő hatása van!

Csütörtökön – pénteken a Bak jegyben van.

Csontjainkra vigyázzunk szezámmaggal, mákkal, árpával, diólevél-, cickafark teával. Ütögessük finoman, azzal is energetizálva! Térdünkért a legtöbbet az alázattal tehetünk – ha el tudjuk engedni akaratunkat, meg tudunk hajolni a megváltoztathatatlan előtt.

Bőrünk hálás lesz a masszázsért, akár magunkat, akár szeretteinket masszírozzuk meg!

Szombaton – vasárnap a Vízöntő jegyében.

Idegrendszerünket védjük árpával, parlagfűvel, zsályával! Együnk nyugodtan a pitypang virágát, mely az egyik leggazdagabb lecitin forrás, ami nyugtatólag hat. Visszereinket kenjük körömvirágkrémmel!

Nagyon szép hetet kívánok mindenkinek sok szeretettel


Figyelem!

Június 2.-án, kedden, Szilasligeten, a Mantrakertben várok mindenkit sok szeretettel ingyenes asztrológiai elemzésre du. 4-6 h között.


Június 6-án, szombaton, Kerepesen a Royal Station Szabadidőközpontban déltől 4 h-ig. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése