2015. június 7., vasárnap

24.hét

Mire számíthatunk június 8.-ával kezdődő héten?


Vágyhatunk már pihenni, messze elutazni, tengeren túlra - új kihívásokra, új lehetőségekre.
Fogalmazzuk meg, mit szeretnénk - adjunk neki erőt, s hagyjuk, hogy megteremtődjön!

Ezt az érzést leginkább a Rákok, Oroszlánok, Bakok és Nyilasok érezhetik, de a Kosok sem „férnek már a bőrükbe”.

A higgadtság, nyugalom, a kitartás, a határok érzékelése és betartása a Bikákra és Mérlegekre lehet most jellemző, de ugyanez az erő segíti az Oroszlánokat és Nyilasokat is csendesedni, elfogadni azt, ami van.

Sok kisebb útra, tárgyalásra is számíthatunk, főleg az Ikrek, Szüzek, Kosok és Vízöntők. Az utóbbiaknak a Kosokkal együtt még mindig hozhatják az elengedést, a hatalommal való nem visszaélést feladatként – ami esetleg nehéznek tűnhet nekik.  

A Skorpió és Bak jeggyel szorosan kapcsolódók még mindig beleragadhatnak a szabadságvágyukba, az újra való igény kényszeres érzésébe. Találják meg az egyensúlyt, csak azt dobják ki, aminek már valóban nincs helye és ideje - ám azt tudják valóban elengedni!

A Halak jegyűeknek a pletykálkodás és kíváncsiskodás csapdájára kell figyelni, s hogy itt legyenek a valóságban.


Hétfőn – kedden - szerdán a Hold a Halak jegyben van.

Lábfejünkért tehetünk duplán. Tornáztassuk, kényeztessük lábfürdővel, talpmasszázzsal! Tegyünk az áztató vízbe diólevél teát, sót vagy szódabikarbónát!

Mozogjunk sokat, igyunk tejoltó galaj, parlagfű teát nyirokrendszerünk segítésére! Vértisztító hatása van a pitypangnak, ő ezzel tudja erősíteni.


Csütörtökön – pénteken a Kos jegyben van.

Ne menjünk fejjel a falnak! Inkább sportoljuk ki magunkból a feszítő energiákat!

Igyunk csalán-, zsálya, szederlevél teát, mely tele van vassal, amivel segíteni tudjuk a vérképzést, mely a Kos jegyhez tartozik! Diólevél-, cickafark-, parlagfű, pitypang teája nagyszerű vértisztító! Utóbbi kettőt nyersen is ehetjük. Itt az ideje ezek gyűjtésének.

Fokhagyma is nagy segítőnk!

Szombaton – vasárnap a Bika jegyben van.

Torkunk kér figyelmet – duplán hat minden, amit teszünk érte. Pl. gargalizáljunk diófalevél, apróbojtorján főzetével, ill. sós, gyömbéres meleg vagy citromos vízzel! A skálázás is jót tesz neki vagy nyelvünk nyújtogatása J

Nem utolsó sorban, mondjuk ki – főleg magunknak! – ami feszít, amit ki szeretnénk mondani, még mielőtt vulkánként robban ki belőlünk, vagy torkunk robban be jelzésként!


Nagyon szép hetet kívánok mindenkinek sok szeretettel


www.asztrocsillag.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése