2015. június 21., vasárnap

26. hét

Milyen lehet június utolsó hete? 


A 21.-ei vasárnap, a Nyári napforduló már jelzi, hogy kezdjünk el csendesedni, induljunk el lassan befelé, az önmagunkkal való munkánk fontosságára hívja fel a figyelmet.

Nehéz ésszel érteni, hisz tombol a nyár, szinte csak most kezdődött, de az egyre rövidülő nappalokat a szervezetünk akaratlanul is érezni fogja, s ha együtt működünk a Kozmikus erőkkel, könnyebbnek élhetjük meg életünket.

Ez leginkább a Rákoknak és Szüzeknek érthető most, ám figyeljenek arra, hogy a befelé fordulás ne félelemből és önbizalomhiányból fakadjon, hanem tudatos munkaként fogadják!

Elfogadhatatlan lehet mindez az Oroszlánoknak, Nyilasoknak, Kosoknak, Bikáknak, Mérlegeknek és Vízöntőknek, hisz ragyogásuk a csúcson van, természetes, ha nem értik, hogy „mit keres itt a csendes bent?”.

Ragyogjanak, teremtsenek! Övék a flört, a szerelem, az utazás, vágyaik megélése – s mindezt diplomatikusan, kedvesen, másokra is odafigyelve.

Az Ikrek és Szűz jegyűeknek furcsa lehet az a világ, ami még mindig körbeveszi őket, ahol a köd és bizonytalanság uralkodik, s nehéz átlátni mindezen felelősségvállalás nélkül. 

A Bakok és Skorpiók „mélyrepülése” egy kicsit lassan oldódni látszik, a héten a hangulatingadozásaikra legyenek figyelemmel!

A Halaknak a szíve és az esze még mindig „harcban” állhat, bármelyik túlsúlyos, rossz érzést válhat ki – a kettő között van mindig az igazság! A pletykálkodás, kíváncsiskodás akadályozhatja őket!

A világegyetem az egyensúlyra törekszik – akár önmagunkon belül, akár ha szélsőségesek vagyunk, a külvilág révén. Igyekezzünk a közép felé – s akkor ezekből a hatásokból csak annyit érzünk majd, hogy minden rendben, minden úgy van jól, ahogy van.


Hétfőn – kedden a Hold a Szűz jegyben van.

Ahogy a Szüzek szeretik a rendet, úgy rendszerez a vékonybél is – fókuszáljunk rá, segítsük köménnyel, korianderrel, fahéjjal – mely az erjedést gátolja, parlagfűvel, körömvirággal - melyek féregűzők, szüntetik a hurutokat, lerakodásokat!

Szerdán – csütörtökön – pénteken a Mérleg jegyben van.

Vesénkért tehetünk duplán ha iszunk bőségesen tiszta vizet, a dinnye és uborka előnyben részesül a petrezselyemmel, zellerrel együtt.  Főzzünk árpát, mely szintén vízhajtó hatású!

Szombaton – vasárnap a Skorpió jegyben van.

Vastagbelünk hálálja meg az odafigyelést. Együnk kölest, hajdinát, használjunk árpalisztet! A prosztatára tökmagot, női problémákra cickafark teát igyunk!


Nagyon szép, egyensúlyban levő hetet kívánok mindenkinek sok szeretettel


www.asztrocsillag.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése