2015. június 28., vasárnap

27. hét

Mire számíthatunk július első hetén?


Utazásra !  Akár a tengerre, tengeren túlra.

Mondjuk ki, amit szeretnénk - váratlan pozitív, akár meglepő fordulatok támogathatják!

Erre leginkább az Oroszlánok, Kosok, Vízöntők, Nyilasok, Mérlegek és Bikák számíthatnak.

Senki nem vágyik jobban a tengerre, mint a Rák jegyűek – mégis nekik e téren nehézségek érkezhetnek, a Skorpiókkal és Nyilasokkal együtt. Egy csendes befelé fordulás segítségükre lehet önmaguk megtalálásában, önmaguk rendezésében, amit az észlelt akadályok csak segítek, ha ezt fel tudják ismerni.

Az Ikrek és Szűz jeggyel szorosan kapcsolódók se csodálkozzanak, ha külföldön találják magukat – bár a tájékozódás most nehezebben mehet, mint egyébként, hisz még mindig kicsit eltávolodhatnak a valóságtól, az éberségük összeszedése nem könnyű feladat.

A Halak jegyűeknek még mindig a kíváncsiskodással, pletykálkodással teremtett nehézségek okozhatnak feladatokat, a Bakoknak az érzékenységükkel, hangulatváltozásaikkal kell megküzdeniük.



Csütörtökön, 2.-án Telihold van a Bak jegyben.

Teremtésünk teljében vagyunk. Figyeljünk, hogy ne romboljunk, hanem építsünk vele – hisz minden duplán hat!
Céljainkban tehetünk rendet, annak van itt az ideje.


Hétfőn – kedden a Hold a Nyilas jegyben van.

Májunkra tudunk duplán vigyázni hajdinával, articsókával, dióval, máriatövissel, kurkumával, vérehulló fecskefű-, cickafark teájával. Keserű ízek is segítségére van – pl. gyermekláncfű, cickafark, apróbojtorján! A parlagfű méregtelenítő! A tejsavónak tisztító hatása van a májra.

Szerdán – csütörtökön – pénteken a Bak jegyben van.

Csontunk, fogunk, térdünk, bőrünk kér odafigyelést. Főzzünk árpát, diólevél-, cickafark teát! Tegyünk kenyerünkre, müzlinkbe őrölt szezámmagot, mely tele van kalciummal. Ha tehetjük, masszírozzuk meg egymást, magunkat!

Térdünk egészségére leginkább a belső alázat tud hatni – vegyük észre, amiért hálásak lehetünk, az ima is segítségünkre van.

Szombaton – vasárnap a Vízöntő jegyben.

Fedezzük fel a világot újra! Ilyenkor szükségünk van a különlegesre, a szabadságra. Duplán tehetünk idegrendszerünkért mozgással, zsályával, tyúkhúrral, parlagfűvel, pitypanggal.

Nagyon szép hetet kívánok mindenkinek sok szeretettel


www.asztrocsillag.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése