2015. július 5., vasárnap

28. hét

Mire számíthatunk július 6.- i héten?


Az érzelmek felerősödhetnek – mindkét irányban.

Az angyalok feltölthetik szívünket szeretettel, egy magasabb rezgéssel, ha meg tudjuk érteni az esetleg bennünk levő hidegség okát, mely mögött a félelmeink által gerjesztett akarat van többségében. 
Az akadályok okának felismerése kulcsfontosságú, létezésük ne bosszankodást, haragot váltson ki bennünk, hanem egy belső rendrakás igényét! A „megállítások” csak próbálnak bennünket terelni, más „székébe is beültetni”, hogy tisztábban, ítélkezés nélkül lássunk.

Ez a kettősség - a szívünkben levő félelem s szinte mellette a végtelen, bölcs, odafigyelő szeretetet - elsősorban a Rákokat, Halakat, Bikákat, Mérlegeket, Oroszlánokat, Nyilasokat érinti.

Vágyuk is lehet a Kosokkal, Vízöntőkkel, Ikrekkel és Szüzekkel együtt az utazásra, messze, tengeren túlra. Ha ennek helye van, még a látszólagos akadályok ellenére is váratlan lehetőségek, segítségek érkezhetnek.

Az utazás jelenthet nagy szellemi utazást is – hisz gondolatban, lélekben bárhová szárnyalhatunk, de a szerelem is repíthet bennünket.

Hallgassunk jó megérzéseinkre, tiszta gondolatainkra – melyek együtt alkotnak valóban igazán jó csapatot – hisz most csatornázva lehetünk a felsőbb világgal, csak félelmeink zárhatnak el tőle!

Legtöbb feladattal a Skorpió és a Bak jeggyel szorosan kapcsolódóknak kell a héten megküzdeni – melyek megjelenhetnek épp a fent említett félelem, önbizalomhiány, hangulatváltozás, megfelelni vágyás, mindenféle túlzás formájában. E két jegy tudja legkomolyabban venni az életet – ne ragaszkodjanak dogmáikhoz, kicsit lazítsanak, engedjenek! Bontsák a vastag falakat, melyeket maguk építettek, mely elzárja a fényt, ami se be, se ki nem tud menni!

Szabadságunk szárnyal – engedjük magunkat szabadon! Erre legnagyobb igényük most is a tüzes jegyűeknek, a Kosoknak, Oroszlánoknak, Nyilasoknak, s még rajtuk kívül a Bikáknak, Mérlegeknek lehet. Szükségük van az újra, a kihívásokra, meglepetésekre – ne vegyük el tőlük!


Hétfőn – Kedden a Hold a Halak jegyben van.

Duplán tehetünk nyirokrendszerünkért, melynek nagyon fontos szerepe van – igyunk tejoltó galaj, más néven macskakarom teát! A parlagfű, pitypang is erősíti – ne féljünk keserű izétől, hisz átvállalja a bennünk levő keserűséget!

Kényeztessük lábfejünket is – szódabikarbónás, gyógyteás (pl. diólevél) lábfürdővel, masszázzsal! Járjunk mezítláb, kapcsolódjunk a Földhöz, hogy a bennünk levő feszültséget el tudja vezetni, ahogy a villámhárítótól is!


Szerdán – csütörtökön a Kos jegyben.

Ne menjünk fejjel a falnak! Kicsit lassítsunk, legyünk a jelenben, a létben – tudatosan!
A vérképzésért tehetünk duplán csalán, szederlevél, zsálya teájával, melyek tele vannak vassal. Vértisztító a parlagfű, pitypang, cickafark, dió.
A levendula nyugtat – tegyük a most nyíló virágát a vizeskancsónkba, s azt igyuk – szép is, hatásos is!


Pénteken – szombaton a Bika jegyben van.

Torokcsakránkat/torkunkat erősíthetjük szép beszéddel, énekkel, nyelvgyakorlatokkal.
Fertőtlenítésére diólevél-, apróbojtorján teát igyuk, velük gargalizáljunk. Most lehet gyűjteni őket, itt az ideje, hogy télen is legyen. A parlagfű itt is segít.


Vasárnap az Ikrekben van.

Igyunk citromfű-, menta-, útifű-, kakukkfű teát, s mozogjunk sokat – akár fizikailag, akár szellemileg! Hozzuk – vigyük a híreket, kössük össze az „Eget a Földdel”!


Nagyon szép, egyensúlyban levő hetet kívánok sok szeretettel


www.asztrocsillag.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése