2015. július 12., vasárnap

29. hét

Mire számíthatunk a július 13.-ával kezdődő héten?


Feszíthetnek a kötöttségek - szabadságra, izgalmakra, valami újra vágyhatunk!

Ezt leginkább a Rákok, Oroszlánok, Skorpiók, Kosok és Vízöntők érezhetik, akik akár nagyobb áldozatot is bevállalva (tudatosan vagy tudattalanul) - kitörhetnek az általuk vélt korlátokból. Legyenek résen, mert most akár olyant is kiselejtezhetnek, amire később szükségük lehet. Kicsit lassítsanak!

A Nyilasoknak is lendületben vannak, ám őket jó esetben a bölcsességük, de előfordulhat, hogy a félelmeik, önbizalomhiányuk tarthatja vissza a megélésektől. Nem menni ugyanolyan „hiba”, mint túlhajszolni dolgokat!

Ezek a félelmek a Bika, Mérleg, Bak és Oroszlán jeggyel szorosan kapcsolódókban is felmerülhetnek – melyek elsősorban az érzelmeikben mutatkozhatnak meg. Használják fel belső rendrakásra a csendre való igényüket, főleg a párkapcsolat területén!

A művészetekkel való kapcsolódás, otthonuk szépítése, angyalokkal való találkozás a Rákokat, Ikreket, Szüzeket, Kosokat és Halakat érintheti.

A Rákok és Ikrek (de hisz mindannyian!) - ne szálljanak el! Ahogy a mondás is tartja – „két meditálás között ne felejtsék el a szemetet kivinni!”


16.-án, csütörtökön Újhold van a Rák jegyben!

Megint valami befejeződött, valaminek a kezdete ismét itt van.
Hogy mié?

Segítségünkre lehet, hogy a növekvő Hold két hét múlva a Vízöntő jegyben lesz teljes fényében. A család, az otthon, az érzelmek gyökereiből táplálkozva el kell jutnunk a józan ész vezette önállósághoz, szabadsághoz, mely közben tanít a túlzott ragaszkodás elengedésére is.

Böjtöljünk, engedjük el a méreganyagokat – mind testileg, mind lelkileg, szellemileg! Kiemelt helyzetet élvezhetnek a családon belül levő súrlódások megértése, önmagunk tükörképével való szembenézés, mely már oldja is a Rák jegy oly sikeresen őrzött fájdalmait.

Kihasználhatjuk takarításra is ezeket az erőket, hisz ilyenkor fizikai síkon is könnyebb a piszoktól, akár makacs szennyeződésektől is megszabadulni, s kevesebb mosószert is kell használnunk!

Beteg növényeinket ilyenkor metszhetjük – nem fognak „elvérezni”! Most van az ideje a trágyázásnak, tápoldatozásnak!

A gyógynövényeket a következő két hétben, növő holdkor kell leszedni, s fogyó holdnál elraktározni!


Hétfőn a Hold az Ikrek jegyben van.

Tüdőnkért, kezeinkért tehetünk duplán – mély lélegzetvétellel, kakukkfű-, útilapufű teájával.  Idegrendszerünket citromfű-, orbáncfű-, menta teával erősíthetjük.


Kedden – szerdán – csütörtökön du. 4 h-ig az Rák jegyben.

Gyomrunk kér több figyelmet.
Lestyán, fahéj, bazsalikom erősíti, pitypang tisztítja, parlagfű nyugtatja. Rágjuk meg jól az ételt!


Pénteken – szombaton az Oroszlán jegyben.

Szívünkre figyeljünk! Főzzünk árpát, zabot! Használjunk kurkumát, szerecsendiót! Igyunk galagonyateát!
Gerincünket tornával erősítsük, jógázzunk!
Hajunkat most tegyük rendbe, ahogy az Oroszlán a sörényét!


Vasárnap a Szűz jegyben.

Vékonybelünket erősíthetjük duplán köménnyel, korianderrel. A fahéj gátolja az erjedést, a körömvirág, parlagfű féregűző, szünteti a lerakódásokat, hurutokat, gázképző folyamatokat.

Mentálisan is lehet rendet tenni gondolatainkban, érzelmeinkben – ahogy a Szűz jegy teszi.


Nagyon szép hetet kívánok sok szeretettel


www.asztrocsillag.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése