2015. július 19., vasárnap

30. hét

Mire számíthatunk a július 20.-i héten?


Határainkat erősen feszegethetjük, aminek nincs helye, kiselejtezhetjük.

Újra való igényünk otthonunkat is érintheti - felújíthatunk, költözhetünk, különleges, új dolgokkal egyedivé, különlegessé tehetjük.

A biztonságutáni vágyunk, józan eszünk szerencsére határokat szab, megvéd bennünket a túlzásoktól, a robbanásig feszítő, minden ellen való lázadástól.

Ezeket leginkább a Rákok, Kosok, Ikrek, Szüzek és Oroszlánok érezhetik - természetesen minden jegy a neki megfelelő temperamentummal reagálva. (A Tűz és Levegő jegyek még nagyobb lendületet adva mindennek, a Vizes jegyek érzelmeikkel, a Föld jegyek a biztonságra törekvésükkel színezve.)

A félelmek még mindig jelen lehetnek, melynek egyik kifejeződése lehet az önbizalomhiány. Ennek hatására bezárhatjuk szívünket, elbújhatunk „erődítményünk” mögé biztonságot keresve, ám „fázva” – az Életet, a Fényt, a Szeretetet kizárva.

Ha túllátunk a felszínen, s hitünk van, hogy mások is meg tudják látni bennünk - az általunk vélt „hibákon, ügyetlenségeken” túl - a lényegit, akik valójában vagyunk, oldódhat „jégszívünk”, az Élet áramlásában ismét részt tudunk venni.

Ezzel elsősorban a Bikák, Mérlegek, Szüzek, Nyilasok, Oroszlánok találkozhatnak.

Lehet, hogy valakinek ez az égen levő energia nem ilyen formában jelentkezik, hanem azt veszi észre, hogy akadályok tarkítják az útját, szinte sugallva az elcsendesedést, belső rendrakást. Ne bosszankodjon! Figyeljen! Minden „akadály” érte van! (Ugyanahhoz a témához tartozó eltérések azért vannak, mert a Világmindenség az egyensúlyra törekszik, ha valami sok elvesz, ha kevés, hozzáad.)

A Szűz és Rák jeggyel szorosan kapcsolódok számíthatnak még hatalmas belső, gyógyító erőre is, csak tudjanak túllépni az esetleges csalódás, önsajnálat csapdáján!

A Bakok, Vízöntők és Skorpiók rendkívül színesen mutathatják meg magukat – a nagy érzelmektől kezdve a teremtő lendületig minden bennük van.

A Halakat az érzelmek, a művészetekkel, tengerrel való kapcsolódási vágy jellemezheti. Alkossanak! Csatornázva vannak a felsőbb világgal!


Hétfőn – kedden du. 3-ig a Hold a Szűz jegyben van.

Vékonybelünkért tehetünk duplán, árpával, köménnyel, korianderrel. A fahéj gátolja az erjedést, a körömvirág, parlagfű féregűző.
Most lehet őket gyűjteni, szárítani, esetleg krémet készíteni!


Szerdán – csütörtökön a Mérleg jegyben.

Vesénkért tehetünk, ha most jó sok dinnyét, uborkát eszünk – természetes vizelethajtók. Ám a petrezselyem, zellerrel, pitypang, gyömbér, árpa is segítségére van a bodza-, nyírfa tea mellett.
Előrehajolva, zárt ököllel ütögessük a vesét mindkét oldalon a gerinc mellett – erősíti, salaktalanítja! Mindig tartsuk melegen, még a nagy hőségben is!


Pénteken – szombaton – vasárnap du. 2-ig a Skorpió jegyben van.

Együnk hajdinát, kölest, árpaliszt kását vastagbelünkért, tökmagot a prosztatáért, cickafarkteát női problémákra. A parlagfű nemi erőfokozó.

Engedjük el régóta tárolt sérelmeinket, lássuk meg mások nem jól kifejezett „szeretet kérésüket” – hisz minden bántás erőhiányt jelez, minden agresszivitás a szeretet könyörgése.

Tudatosságban, szeretetben, lendületben gazdag hetet kívánok sok szeretettel:


www.aszgtrocsillag.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése