2015. június 14., vasárnap

25. hét

Mire számíthatunk a június közepével kezdődő héten?


Sok találkozásra, beszélgetésekre, vásárlásokra, utazásokra. Kíváncsiságunk hajtóerő lehet a hírek, a tudás megszerzésében.

Ezekre leginkább az Ikrek, Szüzek, Rákok, Oroszlánok, Kosok Mérlegek és Bikák   számíthatnak, s nemcsak szellemi mozgásra, de fizikailag is. Igényük lehet a sportra – annak bármilyen ágára.

Ha lehet ezt fokozni még zseniális ötletekkel, impulzusszerű tettrekészséggel, akkor azt a Nyilasok és Oroszlánok tudják elmondani magukról, s ehhez még pluszban a hit és szeretet áradását a Vízöntők és Kosok.

A Bak és Skorpió jeggyel szorosan kapcsolódók mintha egyedül maradtak volna, mely csak az utóbbi időben belőlük áradó nagyon erős akaratra a felelet – ahonnan mindenki igyekszik kicsit távolabb húzódni. Így, kicsit egyedül - van lehetőségük elgondolkodni, hogy a máskor ösztönösen oly jól érző határokat hol lépték át?

Talán a Halak jegyűeknek van a legnehezebb helyzetük a héten, az érzékenységük, csalódásra, önsajnálatra való hajlamuk miatt – ám ha bármilyen alkotásba fognak, ott ezek ki tudnak vezetődni, s ismét mindenkinek segítségére tudnak lenni szeretetükkel.

Ezek az energiák „Fent” találhatók, s akkor érezhetjük hatásukat erősnek, ha dolgunk van vele.
Minél inkább a középpontunkban vagyunk, annál kevésbé hatnak ránk - legyen az nehézségnek megélt megállítások vagy boldogságnak vélt dicsőítés, káprázat.

Ha középen vagyunk, akkor tele vagyunk energiával, tudunk alkotni, teremteni, nem függünk másoktól, ragyogunk, mint a Nap, s persze jólesően el is fáradunk, jelzést kapva, hogy figyeljünk az egyensúlyra, kicsit csendesedjünk, pihenjünk meg, forduljunk a kintről befelé.


Kedden, 16-án Újhold van az Ikrek jegyben!

Ismét lehetőségünk lehet valamit elkezdeni, legyen az fizikai-, lelki- vagy szellemi síkon.
Fontos megfogalmazni, amit szeretnénk, hisz az fog teremtődni!

A méregtelenítést ne felejtsük el! Böjtöljünk, engedjük el haragunkat, lefixált, netán már elavult nézeteinket!

Nézzük meg, hogy le tudtuk-e hozni, gyakorlati tudássá tudtuk-e tenni a két hete levő Nyilas Telihold bölcsességét a Földre, s induljunk a két hét múlva levő Bak Telihold felé, mely tudja mi a célja, hol tudja a biztonságát úgy megteremteni, hogy közben a világ javára tud vele lenni.


Hétfőn – kedden a Hold az Ikrek jegyben van.

Duplán tehetünk tüdőnkért, karjainkért, kezünkért, idegrendszerünkért. Használjuk ki! A jógalégzés nagy segítségünkre lehet. Igyunk citromfű, menta-, kakukkfű, martilapu-, ezerjófű teát!  

Szerdán – csütörtökön a Rák jegyben van.

Gyomrunkra figyeljünk – rágjuk meg jól az ételt. Erősítsük bazsalikommal, fahéjjal, gyömbérrel, szegfűszeggel, kurkumávall! Tisztítsuk pitypanggal, nyugtassuk parlagfűvel!

Pénteken – szombaton – vasárnap az Oroszlán jegyben.

Szívünk kér figyelmet! Szeressük magunkat, s így szeretni tudunk másokat is! Főzzünk árpát, mely életerőt ad, a szívet segíti. Használjunk kurkumát, szerecsendiót, zabkorpát!
Gerincünket erősíthetjük tornával, mozgással, jógával.


Nagyon szép, mozgásban, kapcsolódásban levő hetet kívánok sok szeretettel


www.asztrocsillag.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése