2015. május 3., vasárnap

19. hét

Mit várhatunk május első hetétől?


Munkánk, céljaink, társunk, a beszélgetések kerülhetnek előtérbe.

Bölcsességünket, újszerű meglátásainkat nem csak meg szeretnénk mutatni, de lehetőség is érkezhet rá. Szerepelhetünk, ötletelhetünk.

Erre leginkább az Oroszlánok, Nyilasok, Kosok és Bikák számíthatnak, s mindezt mély átéléssel, jó megérzésekkel tehetik.

Igaz, a hiúságukra is figyelniük kell, a „tapsvihar” elkábíthatja őket, ami miatt túlzásba eshetnek, s melynek később törvényszerűen meglesz a böjtje!


A türelmetlenségünkre is még mindig számíthatunk – elsősorban a Bakok, Skorpiók és Kosok. Ne rohanjanak! Megállíthatják őket az utakon, a kommunikációs eszközökön keresztül (lefagyott számítógép, nem talált telefon, stb.) Ezek csak ellensúlyozzák a nagy rohanást, a túlzott mértékű szabadságvágyat, szabadosságot!

Érezhetünk vágyat a szerelemre, talán szeretnénk többet gyerekeinkből - ám félelmeink, túlzott szigorúságunk visszatarthatják a kapcsolódást.

Ez az érzés legjobban az Ikrek, Szűz, Bika, Mérleg és Rák jeggyel szorosan kapcsolódókat érintheti.

Ne aggódjunk! Higgyünk abban a rendben, mely vigyáz ránk, hogy értelme van mindennek, ami csak történik, ha még néha fáj is!  Nincs kudarc, csak a túlzásokat próbálja a Kozmikus Rend a közép felé terelni!

A Vízöntők teljes átalakulása, újjászületése még mindig tart – az elengedés megtanulása a legfontosabb számukra, mely akár meglepő is lehet, hisz ez a jegy állandóan az újra vágyik, semmit nem akar megtartani. Ám lehet, hogy a kötöttség, a felelősségvállalás, a túlzott szabadságvágy elengedése a kihívás nekik?

A Halak jegyűek végre jól lehetnek, megpihenhetnek, ragyoghatnak.



Hétfőn, 3.-án Telihold van a Skorpió jegyben.

Minden megduplázódik a Hold ereje általa! – igyekezzünk szépeket gondolni, mondani, tenni!

Ezen a napon gyűjtött gyógynövények nagyobb erőt fejtenek ki!
A krémek elkészítésének is a legjobb időszak!
Az ilyenkor kikelt kiscsirkék majd kicsattannak az egészségtől.


Érdemes a Skorpió mélységét kihasználnunk, hisz általa valóban nagyon mélyről fel tudjuk hozni a régen eltemetett fájdalmakat, s tudatosságunkkal meg tudjuk érteni, hogy a fájdalom mögött mindig az akaratunk van.

Akarat, mely nem tud elfogadni, kompromisszumot kötni, mely nem vállal felelősséget azért, ami körülötte van. Vagy erőből akar, a másikat kényszerítené, vagy elkerüli az ütközést, s nem vállalja fel önmagát.

 Bármely „székből” nézve van igazság, még abban is, ahonnan kaptuk a vélt fájdalmunkat. Ezt látva már el tudjuk engedni a bennünket terhelő „fájdalom zsákokat”.


Kétszeresen duplán tehetünk vastagbelünkért kölessel, hajdinával, árpaliszt kásával. Körömvirág teájával a gyulladása ellen. Női problémákra a cickafark tea jó, prosztatára a tökmag.


Kedden du.-tól  - szerdán – csütörtökön a Nyilas jegyben van.

Májunk hálálja meg az odafigyelést!
Főzzünk hajdinát, használjunk kurkumát!
Igyunk máriatövis, cickafark, vérehulló fecskefű, diólevél teát! A keserű ízek mind segítenek – gyermekláncfű, parlagfű, cickafark, stb. A nyers cékla leve regenerálja működését.

Nagyon jót tesz, ha a jobb bordaív alatti területet ütögetjük, méregtelenítő hatása van.


Pénteken – szombaton a Bak jegyben van.

Csontjainkra, bőrünkre, térdünkre figyeljünk jobban, hisz minden duplán számit ezeken a napokon, amit értük teszünk!

Az árpa, szezámmag, mák a legjobb csonterősítők!
Igyunk cickafark-, diólevél-, parlagfű teát!

Ütögessük csontjainkat, hogy az alvófájdalom felébredjen, s ki tudjon rezegni! Ezzel nagyon sok betegséget meg tudunk előzni, hisz először itt tárolódnak a negatív történések!

Térdünk fájdalma az alázat hiányára utal!

Ha tehetjük, most menjünk masszőrhöz vagy egymást kényeztessük masszírozással! Levendula-, rozmaring olaj nyugtat.


Vasárnap a Vízöntőben van.

Idegrendszerünkre figyeljünk! Árpa foszfortartalma nyugtatja a parlagfűvel együtt.  Zsálya javítja a vérellátását, azzal. A pitypang virága az egyik leggazdagabb lecitin forrás, mely növeli az agy koncentráció képességét.

Készítsünk zöldturmixot tyúkhúrból, mely a visszereinkre is jó hatással van, s pihentessük a lábunkat, ha lehet magasra téve!


Nagyon szép hetet kívánok mindenkinek sok szeretettel


Figyelem!

Kedden, Szilasligeten, a Mantrakertben várok mindenkit sok szeretettel ingyenes tanácsadásra du. 4-6 h között.


Hétfőn továbbra is a Vörösoroszlán teaházban leszek du. 4-8 h között. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése