2015. április 26., vasárnap

18. hét

Mire számíthatunk április utolsó hetén?


Bármit megteremthetünk - az égen levő jupiteri energia támogatni fog - csak fogalmazzuk meg, mit szeretnénk!


Vágyhatunk pl. szerelemre, a társunkkal való érzelmek újbóli fellángolására – s valóban, váratlan, pozitív fordulatok érkezhetnek.

Ezt leginkább a Bikák, Mérlegek, Ikrek, Oroszlánok, Nyilasok és Rákok – érezhetik, a három utóbbi már nagyon türelmetlenül.

De – tehetünk is érte, erőt adva vágyainknak! Ha répát szeretnénk, répát ültetünk, ha szeretetet szeretnénk, szeretetet ültessünk!

A Bikák, Kosok, Szüzek és Ikrek tele vannak élet-, gyógyító-, és gyógyuló energiával, ilyen irányban sikereik is lehetnek. Ám - húzódjanak vissza belső középpontjukba, hogy hangulatingadozásaikat kézben tudják tartani!

A Bakok, Skorpiók és Vízöntők nagy teremtésben lehetnek – csak adják meg az idejét mindennek, ne rohanjanak, ne erőből akarjanak, hisz az épp visszájára fordítja a dolgokat!

A Halak ki akarnak törni félelmeikből, önbizalomhiányukból Az utóbbi idő nehézségei után – kijózanodva, nagyobb tisztánlátással - már érezhetik, mintha „kezdene sütni a Nap”. Ismét magukra találva, bölcsebben, újra lendületet kaphatnak.

Természetesen, mindenkiben, minden jegy megtalálható, a valóságban nem fekete-fehér minden, az energiák „kavargását” próbáljuk átlátni, megérteni, megérezni!



Hétfőn a Hold az Oroszlán jegyben van.

Dupla erővel teremthetünk, vezethetünk – ami önmagunkra is vonatkozhat!
Szívünk, gerincünk hálálja meg az odafigyelést. Igyunk galagonyateát! Együnk árpát, zabot! Csaljuk cicánkat a bal oldalunkhoz, a szívünkhöz – fel fog tölteni! Tornázzunk, nyújtsuk a gerincet!
Fodrászhoz is most menjünk, hajunkra készíthetünk pakolást, hajhagymákat masszírozzuk meg!
Ha még nem vetettük el a fűmagot, itt az ideje – az Oroszlán és a Szűz jegyben érdemes.


Kedden – szerdán – csütörtökön du. 4 h-ig a Szűz jegyben van.

A rendrakás, takarítás – kívül belül most jobban megy.
Vékonybelünk hálálja meg duplán figyelmünket. Együnk árpát! A kömény, koriander, fahéj az erjedést gátolja, a körömvirág féregűző a parlagfűvel együtt, mely megszünteti a hurutokat, lerakodásokat, erjedő, gázképző folyamatokat a bazsalikommal együtt.
Az átteleltetett muskátlik átültetésének ideje, ha még nem tettük meg.


Pénteken – szombaton a Mérleg jegyben van.

A párkapcsolati kérdések kerülhetnek előtérbe, s megoldásra.
Vesénk hálálja meg duplán az odafigyelést. Előrehajolva, zárt ököllel ütögessük mindkét oldalon a gerinc mellett – erősíti, salaktalanítja! Igyunk bőségesen tiszta vizet!
A petrezselyem, zeller, árpa – vízhajtó hatású – a pitypang, erdei aranyvessző, nyír, bodza, kardamom mag, alma héjából készült tea is.
A gyömbér, fahéj – vesemelegítő, s vesénk melegen tartása nagyon fontos!


Vasárnap a Skorpióban van.

Vastagbelünk, a prosztata kér segítséget. Főzzünk hajdinát, kölest, árpalisztkását az előbbire, a tökmag, kisvirágú füzike támogatja az utóbbit.

S nem utolsó sorban, próbáljuk elengedni a régi fájdalmakat, sérelmeket, melyeket a vastagbél tárol testi szinten.
A fájdalomnak helye van/volt, hisz segít elcsendesedni, kilépni önmagunk akaratából, más oldalról látni a dolgokat, közelíteni az egység felé, megérteni, hogy mindannyian egy tőről fakadunk, ahogy ujjaink is össze vannak kötve tenyerünkkel, szervezetünkkel. Bármelyiknek baja van, egészében fájunk – nem tudjuk elkülöníteni, kizárni, ahogy magunkat sem a világtól, másoktól! De nem megoldás ezt a fájdalmat hordozni, tárolni, hanem azért mutatta meg magát, hogy oldhassuk, gyógyíthassuk, egységben gondolkozzunk!


Következő hétfőn Telihold lesz – amit szeretnénk növelni (pl.. a bennünk levő elfogadást, szeretetet), ahhoz most támogatást kapunk tőle.
A gyógynövények erejét a növekvő Hold segíti, már gyűjthetjük - lehet szedni csalánt, pitypangot, nyírfa -, szederlevelet!


Nagyon szép hetet, s hétvégét kívánok sok szeretettel mindenkinek!



www.asztrocsillag.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése