2015. április 5., vasárnap

15. hét

Mi várható a Húsvét hétfővel kezdődő héten?


Dupla vagy semmi!

Erős, uralkodó akarat ragadhat el bennünket, mely birtokolni akar, s játszmákat gerjeszthet érzelmi zsarolásával, ugyanakkor bölcsességünk ezt az erőt át tudja látni, át tudja alakítani - tud szeretni, teremteni, másoknak adni.

Ezt a kettősséget leginkább a Kosok, Oroszlánok, Vízöntők, Ikrek és Szüzek érezhetik.

A héten tudjuk élvezni az életet, jókat enni, inni, itt a szerelem.

Ebben a legjobbak a Bikák, Mérlegek és Kosok lehetnek.

A Nyilasok még mindig érezhetnek egy bizonytalanságot, talajtalanságot, akár folyamatosan akadályokba is ütközhetnek, melyeken hitükkel, sportos lendületükkel tudnak átugrani. Ha sikerül nekik ezt a fonalat elkapni, akkor ragyognak, szerepelnek, sikereket érhetnek el.

Ugyanez a bizonytalanság lehet a Bakokban is igen erős akarattal fűszerezve. Talán maguk sem tudják, hogy uralják-e az egész világot vagy inkább meneküljenek-e el? Legjobb lenne önmagukat legyőzve segíteni a világot higgadtságukkal, egyszerűségükkel, kitartásukkal.

A Skorpióknak a hiúságukra, kíváncsiskodásukra, pletykálkodásukra kell a héten figyelni, ezeken felülemelkedni.

A Rákoknak a türelmetlenségre, a Halaknak meg arra, hogy nagy alázattal fogadjanak mindent, ne meneküljenek, hanem nézzenek szembe a valósággal.


Húsvét hétfőn és kedden a Hold a Skorpió jegyben áll.

Érzelmeink mélysége áthathatja ezt az ünnepet. Engedjük, hogy szívünk megnyíljon, Fény ragyogjon a hétköznapokon túl ismerőseink, barátaink, családunk felé! A nem véletlenül kialakult szokásokban mi is megújuljunk, hogy az életet tisztaságunkkal teremtsük!

Duplán tehetünk - hajdinát, kölest, árpát, cickafark-, körömvirágteát-teát főzve - vastagbelünkért, tökmaggal a prosztatáért! A parlagfű és apróbojtorján teája nemi erő fokozó!

Szerdán – csütörtökön – Pénteken a Nyilas jegyben áll.

Májunkra figyeljünk jobban – minden keserű íz segíti, pl. gyermekláncfű, melyet már lehet találni a réteken, a cickafark, apróbojtorján. Segíti a hajdina, articsóka, dió, máriatövis, kurkuma is. Tejsavónak tisztító hatása van. A nyers cékla regenerálja a májat. A jobb borda ív alatti területet ütögessük finoman, májméregtelenítő hatása van!

Szombaton – vasárnap a Bak jegyben van.

Duplán tehetünk csontjainkért, térdünkért, bőrünkért.

Igyunk diófalevél teát, mely az árpával, szezámmaggal, mákkal együtt erősíti csontjainkat! Ütögethetjük is őket, mely által a csontban levő még „alvó fájdalom” felébred, s távozni tud.

Kényeztessük bőrünket masszázzsal, természetes anyagokkal, pl. olajokkal, kaukázusi kefirrel.

Térdünk az alázatot, a bölcs meghajlást jelzi, ha rendben van.


Nagyon szép hetet kívánok sok szeretettel


Figyelem!

Húsvét hétfőn nem leszek a Vörösoroszlán teaházban!


Kedden, 7-én, Szilasligeten a Mantrakertben várok mindenkit ingyenes asztrológiai tanácsadásra du. 4-6 óra között sok szeretettel. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése