2015. március 29., vasárnap

14. hét

Milyen lehet április első hete?


Csodálatos segítő erők vannak az égen, kívánjunk bármitminden teljesülhet - ha nincsen karmánk ellen, s mások kárára!

A szerelemre, nagy érzelmekre - elsősorban a Bikák, Mérlegek és Bakok számíthatnak. Az első két jegynek a túlzásokkal, a Bakoknak a türelmetlenséggel kell emellett megküzdeni. 

Az Oroszlánok, Rákok, Nyilasok, Kosok, Vízöntők és Bakok a nagy hitükkel, elfogadásukkal, szeretetükkel, teremtő erejükkel tudnak kitűnni, s mindemellett még tele lehetnek ötletekkel, utat mutató előremutatással. Munkájukban, jogi ügyekben sikerek érkezhetnek, szereplésekre, akár tengeren túli utazásra is számíthatnak.

Az Ikrek és Szüzek (a két racionális jegy) - mintha egyedül állnának a nagyvilágban a nagy érzelmeikkel, érzéseikkel… mintha kimaradnának ebből a nagy, mosolygós áramlásból!

Persze, mindenkiben van minden jegyből, úgyhogy egyénenként változik, hogy ki mennyire tud az égen levő energiákkal kapcsolódni. Ám ha egy-egy jegy erőteljesen benne van a képletünkben, azok természetesen határozottabban tudnak hatni!

A legnehezebb feladatuk a héten a Halak jeggyel szorosan kapcsolóknak van – akiknek szembe kell nézni a félelmeikkel, kishitűségükkel, s ne csodálkozzanak, ha akadályokkal találkoznak!


 Szombaton, április 4.-én Telihold van a Mérleg jegyben, hétvégén Húsvét!

Mindennek – gondolatainknak, szavainknak, tetteinknek – dupla ereje van, figyeljünk rá!

A találkozásokat, összejöveteleket a Telihold segíti - legyen családi, baráti – így Húsvétunk is teljes lehet. Fogadjuk be, s adjuk tovább gyerekeinknek, környezetünknek Húsvét misztériumát!

Őrizzük a néphagyományokat! A húsvéti locsolkodás pl. termékenységvarázsló és megtisztuló rítusban gyökerezik.

A Mérleg jegy tudását, diplomáciai képességét a következő 2 hétben be kell tudnunk építeni a Kos Újhold teremtésébe.  


Hétfőn – kedden az Oroszlán jegyben van a Hold.

Szívünk hálálja meg duplán az odafigyelést – akár gyógyteákkal, mint a galagonya, akár a megbocsátással, a szeretet áramoltatásával. A zabbal megelőzhetjük a szívbetegségeket.
Gerincünkre figyeljünk jobban – tornával, „gerincességünk” átgondolásával.


Szerdán – csütörtökön a Szűz jegyben.

A rend, rendszerezés, selejtezés ideje – mind testileg, lelkileg, mentálisan.
Főzzünk árpát, csökkenti a bélproblémákat! Használjunk fahéjat, koriandert, bazsalikomot, mely gátolja az erjedést! A körömvirág, parlagfű – féregűző, szünteti a hurutokat, lerakódásokat, gázképző folyamatokat.


Pénteken – szombaton – vasárnap a Mérleg jegyben.
Igyunk sok vizet, vesénket tisztítva ezzel! Vízhajtó hatása van a bodzának, nyírfának, zsurlónak, pitypangnak, petrezselyemnek, zellernek, árpának.  
A veséket mindig melegen kellene tartani – melegítő hatása van a fahéjnak, gyömbérnek!


Nagyon szép, a Kozmosszal együttműködő hetet kívánok mindenkinek sok szeretettel


Figyelem!

Április 7.-én, Szilasligeten, a Mantrakertben várok mindenkit sok szeretettel ingyenes asztrológiai tanácsadásra du. 4-6 h között. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése