2015. március 1., vasárnap

10. hét

Mi várható március első hetén?


Ha dolgunk van a szerelemmel – nem fogjuk tudni elkerülni!

Hogy éppen a váratlanságát, hevességét, szenvedélyességét vagy a hosszú összetartozás-, a stabilizálódás érzését, esetleg ezer más variációban jön felénk - féltékenységi jelenetekként, szakítási manőverekként – az rajtunk múlik!

Ez persze függ akaratunktól, temperamentumunktól, a bennünk levő elfojtásainktól (amik esetleg ki akarnak törni), avagy bölcsességünktől, mely már tud engedni…

Ezzel leginkább a Kosoknak, Bikáknak, Mérlegeknek, Vízöntőknek, Nyilasoknak, Bakoknak, Oroszlánoknak, Szüzeknek és Skorpióknak van dolguk.

A legkevésbé ez a Halakat érintheti, akik most érezhetnek önbizalomhiányt, félelmet, s ha legszívesebben elbújnának a világ elöl – ne csodálkozzanak!

Az Oroszlánok is részben hajlamosak lehetnek a visszahúzódásra.

A Rák jeggyel szorosan kapcsolódók - higgadtak, nyugodtak, tudják, s teszik a dolgukat, igazi teremtő erővel rendelkeznek.  

Az Ikrek meglehet, hogy nagy lázban égnek egy új szellemi felfedezés, különleges találkozás miatt – ne korlátozzuk őket, most úgy sem lehet! J


Március 5.-én, csütörtökön este Telihold van a Szűz jegyben!

Igényünk lehet kívül – belül rendet tenni, kitakarítani. Használjuk ki a Telihold nagy energiáját s a Szűz jegy ösztönös szolgálatra való hajlamát, tisztaságra való igényét!

Érdemben foglalkozhatunk az egészséges táplálkozással is, avagy körénk rendeződhetnek olyan emberek, akik ebben segítségünkre lehetnek.

Minden, amit ezen a napon gondolunk, mondunk, teszünk – dupla erővel hat!
Legyen meg az „értelem és a szeretet” egyensúlya, hogy az építő lehessen!


A következő két hétben fogyó Hold lesz, így mindenhez, amit csökkenteni szeretnénk, támogatást kapunk – legyen ez fogyókúra, rossz tulajdonságink elengedése, stb.

A Szűz jegy racionalitásától juthatunk el a Halak érzelmességéig, együttérzéséig, szeretetéig.


Hétfőn – kedden – szerdán délig a Hold az Oroszlán jegyben van.

A szívünkért, gerincünkért tehetünk duplán. Ha lehet, főzzünk árpát, igyunk galagonyateát, a gerinctornát iktassunk be!

Csütörtökön – pénteken a Szűz jegyben van.

Vékonybelünk kapjon több figyelmet! A fahéj, kömény az erjedést gátolja, körömvirág, parlagfű féregűző, szünteti a hurutokat, lerakodásokat, gázképző folyamatokat a bazsalikommal együtt.

Szombaton – vasárnap a Mérleg jegyben.

Vesénkre figyeljünk jobban! Igyunk sok vizet, bodza-, nyírfateát! Árpa, petrezselyem, zeller, pitypang vízhajtó hatású.


Nagyon szép hetet kívánok mindenkinek sok szeretettel


www.asztrocsillag.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése