2015. február 22., vasárnap

9. hét

Mire számíthatunk február utolsó hetén?


Érdemes céljainkat végiggondolni, hisz most nagy bölcsességgel tudjuk kontrollálni őket!               Ha túlzásba esnénk, tudjuk korrigálni, s valóban csak azt megtartani, ami nem csak a mi javunkat, de a világ javát is szolgálja – s így a lélek is boldog lehet.

Ebben most a legjobbak a Kosok, Bikák, Mérlegek, Bakok és Nyilasok.

Ez a koncentrált erő segítségünkre lehet abban is, hogy itt legyünk a valóságban, ne csússzunk bele a múltba, jövőbe, önsajnálatba, ne legyenek félelmeink. Leginkább ezek, ha nem figyelnek az Oroszlánokat, Halakat, Bakokat és Nyilasokat érintheti.

Az Ikrek és Szüzek majd kicsattannak a lendülettől, szabadságvágytól, de ezzel az impulzusszerű energiával rendelkeznek az Oroszlánok, Kosok és Nyilasok is.

A Rákokat a végtelen, segíteni vágyó szeretet járhatja át.

A Skorpiók vannak még mindig a legnehezebb helyzetben kiszámíthatatlanságukkal, végletességükkel. Próbáljanak a közép felé tartani, nem olyan komolyan venni mindent – mely segítségükre lehet nem csak nekik, de környezetüknek is!

A Vízöntők, ha ki tudnak lépni a rájuk általában egyáltalán nem jellemző, de most önmagukban észlelhető nagy, komoly szenvedélyből, akkor ragyognak, hitükkel úgy teremtenek meg mindent, hogy senkin sem gázolnak keresztül.

A világmindenséget az egyensúlyra való törekvés mozgatja.
Ha bármely irányban eltérés van, meg kell jelenni a másik oldalnak is – épp ezért próbáljunk meg mindannyian önmagunk középpontjában lenni, mely elfogadást és szeretetet áraszt. Nem baj, ha ettől eltérünk, de az irány legyen ez!
A nagy háborúk a mi lelkünkben, otthonainkban levő „kis háborúk” összesűrűsödése!


Hétfőn – kedden a Hold a Bika jegyben van.

Nyakunkra, torkunkra vigyázhatunk duplán! Tornáztassuk! Az iskolában tanult fejkörzésért hálás lesz! Fertőtleníthetjük, erősíthetjük torkunkat sós vízzel való gargarizálással, diófalevél-, zsálya vagy parlagfű teával.

Szerdán – csütörtökön - pénteken az Ikrek jegyben van.

Tüdőnkre, karunkra, kezeinkre irányítsuk a figyelmet! Tudatos légzés, friss levegő a természetben vagy egy hegymászás lehet segítségünkre. Kakukkfű tea, pemetefű tisztítja tüdőnket. Kezünket tornáztassuk, masszírozzuk! Ahol fáj, ott energiaelakadás van, oda több figyelmet tegyünk, hogy oldódni tudjon!

Szombaton – vasárnap a Rák jegyben.

Gyomrunk hálálja meg az odafigyelést! Rágjuk meg jól az ételt, ne siessünk! Vannak kifejezetten gyomorerősítő fűszereink, pl. bazsalikom, fahéj, lestyán. A parlagfű nyugtatja, veronika-, diófalevél teája segíti az emészt.

Nagyon szép hetet kívánok mindenkinek sok szeretettel


Figyelem!

A hétfői Vörösoroszlán teaházon kívül a héten, kedden - Kerepesen, a Royal Staion Szabadidőközpontban várok mindenkit szeretettel ingyenes asztrológiai tanácsadásra du. 4-8 h között.


Mindenki figyelmébe ajánlom, aki még nem látta, a most még egy rövid ideig a mozikban látható KÓDJÁTSZMA c filmet! 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése