2015. február 15., vasárnap

8. hét


 Mire számíthatunk a február 16.-i héten?


Nincs olyan, amit ne tudnánk megteremteni – s mindezt másokra odafigyelve, végtelen szeretettel.
Ezt leginkább a Kosok, Halak, Mérleg és Bikák érezhetik – akik mindezek mellett még kedvesek, mosolygósak és szépek is.

Még fokozhatják zsenialitásukkal, különleges ötleteikkel ezt az egészet a Vízöntők, Oroszlánok, Ikrek, Szüzek és a Nyilasok.

S valahogy, a héten minden mélységet kaphat, nem tudunk, s nem is akarunk most felszínesek lenni. Előző életbeli találkozások, tanítások érkezhetnek. Ne álljunk ellen ezeknek, mert azzal megakaszthatjuk az energiák áramlását, s ami áll, az nem az életet szolgálja!

Ezzel a mély lelkiséggel leginkább a Rákok, Skorpiók, Bakok, Vízöntők és Mérlegek számolhatnak.

Természetesen, még mindig itt lehet mindannyiunkban a türelmetlenség, akarat, kényszeres szabadságvágy, álomkergetés is – de most bölcsességünkkel, együttérzésünkkel, mosolyunkkal könnyebben át tudjuk ugrani az akadályokat.


Csütörtökön, 19.-én Újhold van a Vízöntő jegyben!

Ismét van lehetőség az újrakezdésre, az építésre, melyet két héten keresztül támogatni fog a Hold energiája. Szabadságvágyunk, tetterőnk fokozódhat – hát vegyük fel azt élet ritmusát, s alkossunk!
Szabadítsuk fel magunkat a régi, lecövekelt elveinktől, dolgainktól, hogy az újnak helyet adjunk! Engedjünk el mindent, ami már gátat képez, s nem a javunkat, környezetünk javát szolgálja!
Azonban ügyeljünk arra is, hogy ne dobjunk ki mindent nagy lendülettel – esetleg még valamire szükségünk lehet! A közép megtalálásának fontossága most is számít!


Hétfőn a Hold a Bak jegyben van.

Csontunk, fogunk, térdünk, bőrünk kér több odafigyelést, hisz ezeken a területeken most minden duplán számít!

Kedden – szerdán a Vízöntő jegyben.

Lábszárunk hálálja meg, ha megmasszírozzuk, visszereinket körömvirágkrémmel bekenjük! Idegrendszerünk szívesen veszi az orbáncfű, citromfű-, levendula teát. Nyugtatólag hat az árpa a foszfortartalma miatt.   

Csütörtökön – pénteken a Halak jegyben.

Kényeztessük lábfejünket szódabikarbónás lábfürdővel, masszázzsal, tornáztatással! Nyirokrendszerünket is hozzuk lendületünkkel mozgásba, s igyunk parlagfű-, tejoltó galaj teát!

Szombaton – vasárnap a Kos jegyben.

Sportoljunk, kiránduljunk! Vasat próbáljunk szervezetünkbe vinni zsályával, szederlevél teával. Diólevél, cikafark teája vértisztító, csalán vérképző!


Nagyon szép hetet kívánok sok szeretettel


Figyelem! Február 24.-én Kerepesen a Royal Station Szabadidőközpontban várok mindenkit sok szeretettel du. 4-8 h között ingyenes asztrológiai elemzésre a szokásos, hétfői Vörösoroszlán teaházon kívül. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése