2015. február 1., vasárnap

6. hét

Milyen lehet február első hete?


Erős lehet bennünk a késztetés, hogy elbújjunk saját kis „várunkba”, elmeneküljünk a „rideg valóság” elöl az álmainkba. Akár nagyon sajnálhatjuk is magunkat, még sírhatunk is – mely valójában mindig segítségünkre van, hisz oldja az akaratunkat.

Erre leginkább a Bikák, Mérlegek, Bakok, Nyilasok és Halak számíthatnak – természetesen mindannyian a maguk érzelmi temperamentumával.

Ha nem akarunk magányunkba beleragadni, segítség érkezhet akár magunktól, akár a külvilágtól vagy munkánk révén.

 A Nyilasok mindemellett tele vannak a Kosokkal, az Oroszlánokkal, Ikrekkel, Szüzekkel és Rákokkal együtt lendülettel, ötlettel, temperamentummal. Igényük van az újra, a találkozásokra, az izgalmakra. A Kosoknak, Vízöntőknek az erős akaratukat kell emellett felismerni, mely átcsaphat akár uralkodásba is.

A művészetekkel való kapcsolódás is segítségünkre lehet, akár más műveit élvezve, akár magunk alkotva!

A Skorpióknak lehet talán a legnehezebb a héten – felismerni a bennük levő feszítésben, türelmetlenségben az akaratukat, szabadságvágyukat, s ezeket az erőket mederbe terelni, építeni, s csak ott rombolni, ahol az építés előkészítésénél erre szükség van. 


A héten, szerdán, 4.-én Telihold van az Oroszlán jegyben!

Minden gondolatunk, szavunk, tettünk hatása megduplázódik – figyeljünk!
Az Oroszlán a ” király” – váljunk jó vezetőjévé akár másnak, akár magunknak!
Az elmúlt időszak befektetése most beérik, ettől kezdve egy két hetes visszahúzódásnak kell jönnie, ha együtt akarunk működni a kozmosszal. Az egyszemélyes uralomtól el kell jutnunk a Vízöntő csapatjátékáig, egy magasabb szintről való rálátás megszerzéséig.

Hétfőn du. 6-ig a Hold a Rák jegyben van.

Otthonunk fontossága kerülhet előtérbe, gyomrunkra vigyázzunk, rágjuk jól meg az ételt - használjunk fahéjat, bazsalikomot a főzésnél, melyekkel erősíteni tudjuk!

Kedden – szerdán az Oroszlán jegyben van.

Ha aktuális fodrászhoz mennünk, most tegyük! Hajkoronánkon látszani fog! De a hajpakolást, fejmasszázst is meghálálja!

Szívünkre, gerincünkre vigyázhatunk most duplán. Főzzünk árpát, igyunk galagonya teát, szeressünk, tegyünk valakinek jót – hisz ezek a szívet erősítik! Gerincünket tornáztassuk!

Csütörtökön – pénteken – szombaton a Szűz jegyben van.

A rendrakás fontossága kerülhet előtérbe, mint kint, mint bent. A kömény, koriander, fahéj gátolja a beleinkben az erjedést, a körömvirág féregűző! Az árpa itt is segíteni tud!

Vasárnap a Mérlegben van.

Vesénket segíthetjük petrezselyemmel, pitypanggal, zellerrel, cickafarkkal. Érdemes a kapcsolatok területén rendet tenni – hisz a gondolatinkban való rendrakás is duplán hat. Lássuk meg társunkban magunk elfojtott, nem szívesen látott részét, hogy felszínre tudjuk hozni, s ne a másiknak kelljen megmutatni!


Nagyon szép hetet kívánok mindenkinek sok szeretettel



Hétfőnként továbbra is mindenkit sok szeretettel várok ingyenes asztrológiai elemzésre a Vörösoroszlán teaházban du. 4-8 h között.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése