2015. január 25., vasárnap

5. hét

Milyen lehet január utolsó hete?


Ismét lesz lehetőségünk a választásra, hogy „lefelé” vagy „felfelé” megyünk –e a „hegyoldalon”?
A lefelé gurulás mindig könnyebbnek tűnik, bár újra visszaérni oda, ahonnan elindultunk - nem kis energiába kerül.  ”Lefelé gurulva” az ösztönerők visznek bennünket – az akarat, türelmetlenség, stb. Ha meg akarunk állni, s elindulni a másik irányba, a belső erőnkre szükség van.

Ezekre a félelemből, a megfelelésből fakadó erős akaratra leginkább a Kosok, Bakok, Vízöntők, Mérlegek, Bikák, Halak, Skorpiók számíthatnak – nekik kell használni éberen tudatosságukat, felismerni önmagukban ezeket az energiákat, mederbe terelni, s erejüket pozitív irányba fordítani.

Segítségükre az Oroszlánok, Rákok és Nyilasok is lehetnek – ötleteikkel, lendületükkel, elfogadásukkal, szeretetükkel. Ők nagyon jól vannak, ragyoghatnak, emelhetik a világot.

A Mérlegeknek a kedvességük, diplomáciaképességük sokat segíthet, mosolyukra mosoly lesz a válasz.

A héten spirituális fejlődésünket segíthetik a józan gondolatok, a tisztánlátás, melyben az Ikrek és Szüzek igazán otthon vannak. Figyeljünk rájuk! Nekik a túlzásaikat kell elengedni, hogy ne essenek egyik végletből a másikra, a túlzott lelkesedésből a kényelmességbe.


Hétfőn du.-ig a Hold a Kos jegyben van.

Vértisztító a csalán, cickafark, diófalevél tea. A zsálya, szederlevél tele van vassal.

Kedden – szerdán  a Bika jegyben.

Duplán tehetünk torkunkért! Igyunk diófalevél-, apróbojtorján-, zsálya teát! Gargarizáljunk velük vagy sós vízzel!

Csütörtökön – pénteken az Ikrek jegyben.

Az idegrendszert nyugtatja az orbáncfű-, citromfű teája. A tűdönk hálás lesz a mély- vagy jóga légzésért, az útifű-, kakukkfű-, martilapu-, pemetefű teáért.

Szombaton – vasárnap a Rák jegyben.

Gyomrunkra figyeljünk jobban. A lestyán, fahéj, bazsalikom erősíti. A diófalevél-, veronika teája az emésztési zavarokra jó. A parlagfű gyomornyugtató.


Nagyon szép hetet kívánok mindenkinek sok szeretettel


www.asztrocsillag.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése