2015. január 4., vasárnap

2. hét

Mire számíthatunk a január 5.-én kezdődő héten?


Lehetnek akadályok, melyeket természetesen mi magunk teremtünk - legtöbbször tudattalanul.
Az elfogadás, alázat, a szeretet tud átsegíteni ezeken a nehézségeken, mely mögött az angyalok húzódnak meg, akik itt vannak, kézen fogva vezetnek bennünket, ha hagyjuk.

Legnyitottabbak erre a Rákok és a Halak lehetnek. Segítsék a többieket mosolyukkal, elfogadásukkal! Kapcsolódjanak a művészetekhez, alkossanak - csodadolgokat teremthetnek most!

A Rák jegyűekre a türelmetlenség, öntörvényűség is jellemző lehet, mely nehezítheti egy erős akarattal együtt a Bak, Kos, Oroszlán és Skorpió jeggyel szorosan kapcsolódók életét is. Náluk még tart mindig az újjászületés folyamata, ami nem mindig egyszerű! Ha figyelnek, tudatosak, kevesebb akadályt teremtenek maguknak!

A bölcsesség, higgadtság sugározhat az Ikrek, Szűz, Bika, Mérleg és Nyilas jegyűekből, bár a Nyilasok érezhetnek a Bakokkal együtt egy bizonytalanságot, menekülési vágyat, önsajnálatot, csalódást is.

Halak jegyűek összerezeghetnek a félelmekkel, lehet bennük önbizalomhiány, vágy az egyedüllétre, az otthonra, mely lehetőséget teremt egy belső rend megteremtéséhez.



Hétfőn, január 5.-én a Telihold van a Rák jegyben!

Az energiák felerősödnek, minden duplán hat - úgyhogy óvatosan a mondatokkal, teremtéssel, kívánságokkal!

Az utolsó két hét befektetett energiája „gyümölcsöt” hozhatott, örüljünk neki - s a következő két hétben a szűkítésre, fogyásra tervezzünk!


 

Mivel a Rák jegyben van, így a család, az otthon, anyaság, feleség szerep témája kerülhet előtérbe.

Két hét múlva a Vízöntő jegyben levő Hold előrevetíti már az irányt, mely kifelé mutat, a kis egységtől az egyetemesig, az otthonunktól a világméretű, kozmikus otthonunkig!


 

Testrészeink közül a gyomrunk, a mellünk kér figyelmet magának - duplán hat most minden értük tett odafigyelés.


Rágjuk meg jól az ételt! Erősíthetjük gyomrunkat lestyánnal, köménnyel, fahéjjal, bazsalikommal! Emésztési zavarokra diófalevél-, veronika-, cickafark teát használhatunk, a parlagfű nyugtatólak hat.


 

Kedden déltől – szerdán – csütörtökön az Oroszlán jegyben van.


 

Ideális idő fodrászhoz menni!


 

Szívünkért duplán tehetünk! Elsősorban a harag elengedésével, de a galagonya, az árpa is segítője!

Gerincünket tornáztassuk, meg fogja hálálni!


 

Pénteken – szombaton – vasárnap délig a Szűz jegyben van.


 

A vékonybelünk kér figyelmet. Meghálálja, ha árpát főzünk, köményt, koriandert, fahéjat használunk. A körömvirág, parlagfű féregűző, szüntetik a hurutokat, lerakódásokat, gázképző folyamatokat a bazsalikommal együtt.


 

Nagyon szép hetet kívánok mindenkinek sok szeretettel


 

www.asztrocsillag.hu


 


Figyelem! A Vörösoroszlán teaházba továbbra is nagyon sok szeretettel várok mindenkit ingyenes asztrológiai elemzésre hétfőnként du. 4-8 h között!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése