2015. január 18., vasárnap

4. hét

Mire számíthatunk január 19.-től?

Józanodásra.

Ha vannak még álmaink, illúzióink - gondoskodni fognak, hogy tisztán lássunk, a „lufijainkat” kipukkasszák.

Hogy kik?

Természetesen mi vagyunk az álmodozók, s mi vagyunk a lufi pukkasztók is, még ha úgy is tűnik, hogy ezt más teszi meg!

Erre a józanodásra leginkább a Halak, Kosok és Skorpiók számíthatnak.

A türelmetlenségükkel, hirtelenségükkel teremtett akadályok a Bakokat józaníthatja, akik egyébként most lendületben vannak, messze látnak, hitük segíti őket, épp úgy, mint az Oroszlánokat, akik túlzásokba is eshetnek, főleg az érzelmek és nagy, világmegváltó gondolataik területén.

Képtelenek egy helyben maradni a Mérlegek, Bikák, Ikrek, Szüzek, Vízöntők, Nyilasok – szükségük van a találkozásokra, beszélgetésekre, csacsogásra, flörtre. Igaz, a Mérlegek és Vízöntők egy –egy csoportja érezheti még mindig nagyon egyedül is magát, de hát ők zárják ki a többieket, még ha úgy is érzik, hogy ők vannak kiközösítve!

A Rákokban az érzelmek még inkább erősödhetnek, igaz, át tudják alakítani gyakorlatias energiává, teremteni tudnak vele.


20.-án, kedden Újhold van a Vízöntő jegyben!


A befelé fordulás, a csend megtalálása ajándékokkal jutalmaz meg bennünket.

 Engedjük el hitrendszerünk fölöslegessé vált, már kinőtt részét, lazítsunk dogmáinkon, leszögezett nagy gondolatainkon! Ha lehet, üresítsük ki szellemünket, ahogy a testnek is segítségére lehet a böjt, s így le tudja bontani a múlt által elraktározott méreganyagokat.

Ismét egy újnak a kezdete van - tervezzük meg a következő két hetünket, amikor a Telihold az Oroszlán jegyben lesz, mely mutatja, hogy addig jó királlyá, jó vezetővé kell tudnunk válni.


Hétfőn – kedden du. 2 h-ig a Bak jegyben van a Hold.

Csontjainkra, térdünkre, bőrünkre vigyázhatunk duplán.
Mákolajjal, szezámmaggal, árpával, diófalevél teával. Kényeztessük magunkat masszázzsal!
Kedd du.-tól – szerdán – csütörtökön a Vízöntő jegyben van. 
Idegrendszerünk hálálja meg a nyugtató teákat, mint levendula, citromfű, orbáncfű. Visszereinket kenjük be körömvirágkrémmel!

Pénteken – szombaton a Halak jegyben.

Lábfejünket tornáztassuk, vegyünk lábfürdőt, talpmasszázst! Nyirokrendszerünket erősítsük tejoltó galaj, parlagfű teával. Ezeken a területeken most minden duplán hat.

Vasárnap a Kos jegyben van.

Ne fussunk fejjel a falnak, összetörhetjük magunkat! Ellenben sportoljunk! Zsálya, szederlevél, csalánteával vasat tudunk vinni szervezetünkbe. A cickafark, diólevél tea nagyszerű vértisztító!

 Nagyon szép hetet kívánok mindenkinek sok szeretettel


www.asztrocsillag.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése