2015. január 11., vasárnap

3. hét

Mire számíthatunk január 12. – i héten?


Két, egymásnak ellentmondó energia egyensúlyba hozatala a feladatunk.

Az egyik énünk legszívesebben mindent és mindenkit kizárna, egyedül szeretne lenni a saját álomvilágával, ami persze mindig szebb, mint a valóság.

A másik abszolút nyitott, keresi a társaságot, a kapcsolódásokat, a beszélgetéseket, csacsog, boldog, nagyon jól érzi magát.

Az első zárkózottsága mögött a félelmek, önbizalomhiány, esetleg ezek által keletkezett akadályok vannak, melyek most leginkább a Halakat, Kosokat, Nyilasokat érinti.

A jókedv, áradás a Bikákra, Ikrekre, Szüzekre, Rákokra lehet jellemző a Vízöntők és Mérlegek mellett, akiket viszont nehezíthet az erős akarat, s az elengedésre való képtelenség.

Az Oroszlánok jól vannak, ragyognak, le tudják hozni tudásukat, erejüket a Földre, s nagyon  gyakorlatiasak is.

A Bakok, akiknek most nehéz lehet tisztán látni, a Skorpiókkal együtt lehetnek türelmetlenek. Ne rohanjanak, mert rossz irányba futni nem biztos, hogy jó… vissza is kell jönni!

Próbáljuk megtalálni a közepet, hisz az egész világegyetem működése az egyensúlyra épül! Lássunk tisztán, vegyük észre szélsőségességeinket, melyek által tudhatjuk, hogy a másik oldal is meg fog jelenni ellensúlyozásképpen – vállaljunk érte felelősséget!


Hétfőn – kedden a Hold a Mérleg jegyben van.

Vesénkért tehetünk duplán! Igyunk bőségesen! 
Vízhajtó hatása van az árpának, petrezselyemnek, zellernek. A bodza-, nyírfa-, erdei aranyvessző-, zsurló teája segítségünkre lehet.

Szerdán – csütörtökön a Skorpió jegyben van.

A hajdina, csalán, cickafark, körömvirág segítségére van a vastagbélnek, a tökmag a prosztatának. Apróbojtorján, parlagfű nemi erő fokozó.

Próbáljuk felhozni a mélyen elrejtett fájdalmakat, hogy oldódni tudjanak, hisz szervi síkon a vastagbél tárolja!

Pénteken – szombaton – vasárnap a Nyilas jegyben van.

Májunkra tudunk dupla erővel vigyázni – hajdinával, articsókával, keserű ízekkel, mint gyermekláncfű, cickafark, parlagfű teával! A pemetefű cukorka is segíti!

Oldjuk mérgeinket, ne mérgezzenek bennünket!


Nagyon szép hetet kívánok mindenkinek sok szeretettel

www.asztrocsillag.hu




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése