2015. február 8., vasárnap

7. hét


Mire számíthatunk február 9.-ei héten? 


Ha azt érezzük, hogy legszívesebben uralkodnánk másokon, ha másképp nem megy akár besértődéssel, játszmákkal - ugyanakkor szeretnénk azt is, ha béke lenne, vagy legalább senki sem látná, hogy milyen belső feszültségek vannak bennünk – ne csodálkozzunk!

A legfontosabb, hogy ezeket az érzéseket ne fojtsuk el, ne nyomjuk le!
Hozzuk felszínre, lássuk meg, mondjuk ki, tereljük mederbe sporttal, a másik oldal megértésével, vagy ha ez sem segít, álljunk ki magunkért, hogy láthatóvá váljanak az energiák, hogy oldani lehessen!

Erre az érzésre leginkább a Rák, Mérleg, Skorpió, Vízöntő és Kos jeggyel szorosan kapcsolódók számíthatnak, ám arra is, hogy bele tudnak ülni megértésükkel a másik „székébe”, ahol felismerhetik, hogy épp akkora igazság van, mint ő náluk, s így a szeretet már oldani tudja az akaratot. Akár kézben is tarthatják a helyzetet, de már nem mint öncélú „uralkodók”, hanem mint igazi, jó „királyok”.

Rengeteg pozitív energia érkezik a héten, melyekre érdemes ráhangolódnunk, melyek ötletesség, intuíció, együttérzés, lendület, teremtési vágy formájában jelenhetnek meg.
Ezekre különösen számíthatnak a Nyilasok, Vízöntők, Oroszlánok és Kosok, akik majd ki csattannak az erőtől, akik most valóban „Napok” tudnak lenni, mindenhova meleget vinni.

A Nyilasok és Bakok érezhetnek mind emellett erős bizonytalanságot, menekülési vágyat, sajnálhatják magukat, akár sírhatnak is. A felelősségvállalásukkal, annak elismerésével, hogy ami van, azt ők teremtették – már félig meg is oldhatják a problémákat, hisz akkor az ő kezükben van minden, teremthetnek mást, ami jobb – akár már most is!

A Bikák, Mérlegek, Halak nagyon mélyen átérezhetik mások gondjait, érzéseit – szivükkel-lelkükkel most mindenkinek adnának, segítenének. Jó velük lenni, velük beszélgetni.

A Szüzek és Ikrek ötletelnek, csatornázva vannak a Kozmosszal, s le is tudják hozni gyakorlati szintre a gondolatokat, s a megvalósításban is példát tudnak mutatni.


Hétfőn a Hold a Mérleg jegyben van.

Vesénkért tehetünk duplán! Igyunk bőségesen tiszta vizet! Nyárfalevél-, bodza-, zsurló teát!

Kedden - szerdán – csütörtökön a Skorpióban.

Nemi szervek kerülhetnek előtérbe. Férfiaknak a tökmag lehet segítségükre, nőknél a cickafark tea tud csodákat művelni! Vastagbélre nagyon jó a hajdina, a körömvirág!

Pénteken – szombaton a Nyilasban.

Májunk egészségéért tehetünk duplán! Máriatövis, kurkuma, cickafark – mind erősítik!

Vasárnap a Bak jegyben.

Csontjaink hálálják meg az odafigyelést – szezámmaggal, diófalevél teával, árpával segíthetünk.


Nagyon szép hetet kívánok mindenkinek sok szeretettel


Figyelem!

Február 24.-én Kerepesen a Royal Station Szabadidőközpontban ismét szeretettel várok mindenkit ingyenes asztrológiai tanácsadásra du. 4-8 h között.
Ezen túl minden hónap utolsó keddjén itt megtalálható leszek.


Hétfőnként továbbra is a Vörösoroszlán teaházban.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése