2015. március 22., vasárnap

13. hét

Mire számíthatunk március utolsó hetén?


Érzelmi túlzásokra, álmainkból való józanodásra, s higgadt, nyugodt teremőrerőre.


Az érzelmek, szerelem, édességevés viharaiba elsősorban a Bikák, Mérlegek, Rákok, Oroszlánok és Nyilasok keveredhetnek.

Ha azon kapják magukat, hogy hisztisek, akaratosak, minden bölcsességtől mentesek – tereljék mederbe a bennük levő hisztis „kisgyereket”: alkossanak, főzzenek, szépítsék otthonuk, foglalkozzanak a gyerekeikkel, melyek belső harmóniát teremthetnek bennük!


Irreális álmaink még mindig kipukkadhatnak - s persze a valóságba való visszaérkezés mindig fájdalmas! Épp annyira, amennyire túlzásba estünk, amennyire a realitásoktól eltávolodtunk!

Legjózanabbak a Halak lehetnek most, pedig épp ők tudnak legjobban elszállni a Földtől. 

Figyeljenek rá, hogy ne csapjon át félelmekbe, hitetlenségbe ez az erő, hisz akkor megint csak nincsenek középen, ahol a harmónia, az igazi szeretet lakozik!
Az alkotás, s a fent felsorolt tevékenységek őket is vonzhatják - nagy segítségükre lehet.


Ahogy ők egyre inkább tisztán látnak, úgy élhetik meg ennek ellentétét, a ködöt, talajtalanságot, úgy csaphatók be a nem figyelésük által a Bakok, Nyilasok s kisebb mértékben a Vízöntők.

Az önsajnálat csak addig jó, amíg tudunk sírni, mely oldja az akaratot – vigyázzunk, ne ragadjunk bele!

Bölcs teremtő erőnk itt van, melynek most legjobb képviselőik elsősorban az Oroszlánok, Kosok, Vízöntők. Teremtsünk újat, mást, mely nagyobb boldogságot hoz mindenkinek!


A Szüzek és Ikrek erősen vonzódhatnak a művészetekhez – írjanak, költsenek, a végtelen szeretet hatja át most őket, a világ segítségére tudnak lenni.

A Skorpiók türelmetlenségét a szeretet, a másoknak való adás, művészetekkel való kapcsolódás tudja oldani – próbáljanak ebbe az irányba haladni!



Hétfőn – kedden du. 2h-ig a Hold a Bika jegyben van.

Torkunkért tudunk duplán tenni – diólevél-, parlagfű-, apróbojtorján tea ivásával, gargarizálással.
Táncoljunk, énekeljünk, kapcsolódjunk az emberekhez, művészetekhez, életörömökhöz! Kék sálat vegyünk fel!

Kedden du. 2-től – szerdán - csütörtökön az Ikrek jegyben van.

Tüdőnk hálálja meg a tiszta levegőn való mély belégzéseket. Fújjunk lufit, igyunk útifű, kakukkfű, martilapu, pemetefű, ezerjófű teát.

Az idegrendszerünk a citromfű-, orbáncfű-, menta teát igényli + a meditálást, jógázást, mandalafestést, minden középpontunk felé vezető utat.

Pénteken - szombaton – vasárnap a Rák jegyben van.

Otthonunk, az anyaság, az érzelmek fontossága kerülhet előtérbe.

Gyomrunkra figyeljünk jobban, hisz ezen a területen hat most minden duplán! Igyunk kecsketejet, ha van rá lehetőség, mely gyógyszere ennek a szervünknek!

Rágjuk jól meg az ételt! A bazsalikom, fahéj, lestyán gyömbér, szegfűszeg, kurkuma, édeskömény erősíti, serkenti, a parlagfű nyugtatja. Ütögessük kissé a gyomor tájékát és a bal bordaív alatti részt.


Nagyon szép hetet kívánok mindenkinek sok szeretettel


Figyelem!

24.-én kedden a Royal Station Szabadidőközpontban is várok mindenkit szeretettel du. 4-8 h között ingyenes asztrológiai elemzésre.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése