2015. március 15., vasárnap

12. hét

Mire számíthatunk március 16.-ával kezdődő héten?

Fontos események érkezhetnek.

Újjászületésünkre a természet is hatással lehet, hisz a héten egy napra esik az Újhold és a Tavaszi Nap-éjegyenlőség.

Mindenféle hatás érhet bennünket – ki-ki azt „mazsolázza” ki, ami az ő fejlődését legjobban segíti.


Tapogatózhatunk ködben, bizonytalanságban, egyedül érezhetjük magunkat a hidegben, sötétben – a tavasz ellenére. Késztetést érezhetünk még nagyobb „falat” húzni magunk köré, jégcsappá változtatni szívünket. Ám - inkább fájjunk, sírjunk! Könnyeink jelzik, hogy már olvad a jég, melegség érkezik, kezdjük engedni az akaratot.

Ezekkel az érzésekkel leginkább a Halak, Ikrek, Szüzek, Nyilasok, Bakok találkozhatnak.
Tudatosságukkal használják ki egy belső rendrakásra az egyedüllétüket – hisz ha valami a helyére kerül, az már nem fáj, ott már nincs félelem!


Lehetünk akaratosak és türelmetlenek is, szélsőségesek, végletesek, rugalmatlanok.

Ezt legjobban a Kosok, Vízöntők, Bakok, Rákok, Skorpiók érezhetik.

A hitük, szeretetük, a másik megértése, egy messzebbről való nézés bölcsessége, mások mosolya – mindezt oldani tudja, s pozitívan teremteni általa!

Az Oroszlán jeggyel szorosan kapcsolódok után most nyugodtan mehetünk – tele vannak zseniális ötletekkel, lendülettel, ugyanakkor nagyon nagy szeretettel, elfogadással.

A Mérlegek és Bikák, ha hisztisnek tűnnek, fogadjuk el őket - segítségükre lehet, ha a középpontunkban maradunk stabilan, mely által megnyugodnak, s már „felnőttként” tudnak ismét viselkedni! Mi meg tudjuk gyakorolni a bölcsességet J


Pénteken, 20.-án fontos nap van!

Újhold a Halak jegyben, s 22.45-kor a Tavaszi Nap-éj Egyenlőség!

Egy Új Évkör kezdődik!

Ha figyelünk a természet rendjére, tudunk vele lüktetni, rengeteg energiánk felszabadul, s mi is a Rend részei leszünk. A belső békénk jelzi ennek sikerét.

A Szűz Telihold racionalitásától kell eljutnunk péntekig a Halak jegy együttérzéséig. Mindkét jegy rendkívül segítőkész – ám míg az elsőt az ész vezérli, a másodikat már a lélek.

Húzódjunk vissza középpontunkba, találkozzunk szívünkkel, a Halak szeretetével, egységtudatával engedjünk el minden haragot! Méregtelenítsünk – mind lelkileg, mind testileg! 

Gondoljuk végig a következő két hét, s a következő év céljait, terveit, hogy a Tavasszal együtt tudjunk felébredni téli álmunkból! Lendülettel, az elmúlt év tapasztalataival teli indulni - magunk, s a világ javára lenni!


Hétfőn - kedden a Hold a Vízöntő jegyben van.

Idegrendszerünkre nyugtató hatással van az árpa foszfor tartalma, a levendula-, zsálya-, parlagfű tea.
Ha van visszerünk, kenjük be körömvirágkrémmel – duplán fejti ki most jótékony hatását! Már lehet találni a természetben tyúkhúrt, melyet turmixunkba keverhetünk – vérereinket tudjuk védeni vele a koleszterinszint mellett.


Szerdán – csütörtökön – péntek 11 h-ig a Halak jegyben van.

Lábfejünkre, lépéseinkre fordítsunk dupla figyelmet!

Vegyünk lábfürdőt, melybe érdemes tenni diófalevél forrázatot, Himalája sót, mely méregtelenít, frissít. Magunk is megmasszírozhatjuk talppontjainkat, belső szerveinkre is hatva!
Nyirokrendszerünk fontosságát fejezzük ki tejoltó galaj-, parlagfűtea ivásával.

Működjünk együtt a Kozmosszal – az Újholddal, a Tavaszi Nap-éj egyenlőséggel!


Pénteken 11h-tól – szombaton – vasárnap a Kos jegyben van.

Hogy ne menjünk fejjel a falnak – sportoljunk!

Nagyszerű vértisztító a cickafark-, parlagfű-, diólevéltea. A csalán, mely már kezd hajtani – nagyon jó vérképző, tele vassal - a szederlevéllel, zsályával együtt. Együnk fokhagymát, céklát!


Nagyon szép, céljaink tisztánlátásával, alázatos teremtéssel teli hetet kívánok sok szeretettel


Figyelem!


Március 24.-én a hétfőnkénti Vörösoroszlán teaház mellett Kerepesen, a Royal Station Szabadidőközpontban is szeretettel várok mindenkit du. 4-8 h között ingyenes asztrológiai tanácsadásra. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése