2015. április 19., vasárnap

17. hét

Mire számíthatunk az ápr. 20.-ával kezdődő héten?


Ha nem esünk bele az önsajnálat csapdájába, akkor világokat tudunk mozgatni erőnkkel - szinte megállíthatatlanok vagyunk…

Az önsajnálat, a csalódás miatti fájdalom, sírdogálás, elvágyódás - ami nélkülözi a felnőttség felelősségvállalását, mely megoldásban gondolkodik – leginkább a Bikákra, Mérlegekre, Ikrekre és Halakra lehet jellemző, de természetesen mindannyiunkra hatnak ezek az égi energiák!

Illúzióinkat próbáljuk elengedni! Fogadjuk el, hogy ahol van ”Fény”, ott „Árnyéknak” is kell lenni!
Örüljünk a nehézségeknek, mert benne rejtőznek az örömök!

Ha ki merünk lépni ebből az energiát elvevő, ”mások a hibásak ”szerepből, akkor nincs olyan, amit ne tudnánk megteremteni, akkora erők mozognak bennünk! Szívvel – lélekkel alkothatunk, gyógyíthatunk, gyógyulhatunk.

Ezt a nagy erőt legjobban a Bikák, Kosok, Ikrek, Szüzek, Rákok, Bakok és Skorpiók érezhetik - jó a közelükben lenni, még a túlzásaik ellenére is.

Az Oroszlánok és Nyilasok most nagyon erősnek érezhetik magukat, tele vannak zseniális ötletekkel, szabadságvággyal – és türelmetlenséggel, mely akár hisztibe is átfordulhat.

A bizonytalanság, félelem érzése is begyűrűzhet lelkünkbe – melyre leginkább a Bakok, Halak, Nyilasok és Vízöntők reagálhatnak, mely, ha akarattal is párosul, mint a Vízöntőknél és Bakoknál, romboló lehet mind másokra, mind magukra nézve.

Alkotással, sportolással vagy másoknak való adással - ki tudjuk húzni a „méregfogat”, s a bennünk levő jó érzés jelzi majd, hogy jó irányba megyünk!


Használjuk ki a héten a növő Hold erejét!

Mindent támogassunk, amit szeretnénk, ha növekedne, a Hold energiája is segíteni fog – legyen ásványi anyag bejuttatása szervezetünkbe, a szeretet növelése lelkünkben vagy tudásunk gyarapítása szellemünkben!

Most ültessük át a növényeket, vigyük ki az átaludt muskátlijainkat, ám ne most trágyázzuk a földet, mert a nedvek felfelé szállnak!

Most virágzik a pitypang – vértisztító, s egyéb hatásai miatt minden szervünk meghálálja, ha nyersen fogyasztjuk. Most tudjuk gyűjteni, szárítani leveleit, készíteni sárga virágából pitypangszirupot.


Hétfőn a Hold a Bika jegyben van.

Torkunkért tehetünk duplán diófalevél, apróbojtorján teával. Mondjuk ki, aminek kint a helye (szeretettel, diplomatikusan) – elmaradását így nem fogja fájdalom jelezni!  


Kedden – szerdán az Ikrek jegyben.

A légző gyakorlatokkal erősíthetjük tüdőnket, de az útifű, kakukkfű, martilapu, pemetefű és ezerjófű teáival is. Idegrendszerünket a citromfű, orbáncfű és menta tea nyugtatja.
Kezünket, egymás kezét masszírozzuk! - mindenünk meg fogja hálálni!


Csütörtökön – pénteken – szombaton du. 3h-ig a Rák jegyben.

Családunkra, otthonunkra, gyökereinkre figyeljünk – testi szinten a gyomorra, mellre!
Gyomrunkat erősíti a lestyán, fahéj, bazsalikom – s ha enyhén ütögetjük a tájékát, s a bal bordaív alatti részt!

Segíti az emésztést a diófalevél-, veronika-, cickafark teája. Serkenti a gyömbér, édeskömény, fahéj, szegfűszeg, kurkuma. A nyers pitypang erejét is használjuk ki!


Vasárnap az Oroszlánban van.

Az árpa, mely hatalmas életerőt ad, a szívet is segíti. A galagonya az egyik legfontosabb szíverősítőnk. Jó hatással van rá a kurkumás vagy szerecsendiós tea is. A zab megelőzi a szívbetegséget. A szív tájékát ütögessük gyengéden, javítja működését - nem szabad közben beszélni!
Gerincünk is duplán hálálja meg az odafigyelést – tornázzunk, húzzuk ki magunkat!


Nagyon szép, növekedésben gazdag hetet kívánok sok szeretettel



Figyelem!


21.-én, kedden du. 4-8 h között, Kerepesen a Royal Station Szabadidőközpontban várok mindenkit szeretettel ingyenes asztrológiai elemzésre, a hétfői, Vörösoroszlán teaház mellett. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése