2015. május 24., vasárnap

22. hét

Mire számíthatunk május utolsó hetén?


Váratlan, különleges, feladatokkal is teli találkozásokra, - melyek által akár a pénzügyi vonalon bőség is érkezhet.

Ne csodálkozzunk, ha szabadságra, új megtapasztalásokra van igényünk!
Merjünk hallgatni ötleteinkre, meglátásainkra!

Ezekre leginkább a Kosok, Vízöntők, Nyilasok, Rákok és Oroszlánok számíthatnak, a túlzásba vitt, szinte már kényszeres megújulásra a Rákokon, Bikákon és Mérlegeken kívül még mindig a Skorpiók és a Bakok.

Nehéz megtalálni azt a vékony pallót, mely nem billen el egyik irányba sem – meg tudunk újulni, ugyanakkor nem dobálunk ki mindent feleslegesen nagy hevünkben.  De hát az egész élet erről szól, jól egyensúlyozni, se sok, se kevés ne legyen! Ehhez viszont nagyon ébernek kell lenni, a Jelenben lenni, mely a két - bal és jobb oldal között van középen.

A héten erre, az álmodozásra, a múltban vagy a jövőben levés miatti elbillenésre, s az emiatti teremtés elmaradására az Ikreknek, Szüzeknek, Kosoknak, Oroszlánoknak és Halaknak kell számítani!

A félelem, önbizalomhiány a Rákokat, Oroszlánokat és Nyilasokat érintheti meg – hitük megtalálásával ezeket oldani tudják.


Nehezen érthető talán, s felvetődik a kérdés, hogy ha egy-egy jegyre egyszerre hathatnak ellentmondásos erők, (pl. most a Kosok tele vannak tetterővel, de ugyanakkor belecsúszhatnak az álmodozás csapdájába is) – akkor hogyan fognak reagálni?

Mindannyiunkban több szereplő, több archetípus lakozik. Ezek próbálják kiegyensúlyozni egymást, hisz a világmindenség az egyensúlyra törekszik.  Egy-egy jegy is, minden pillanatban különböző hatásokat érezhet (egyik erő húzza jobbra, a másik balra), de természetesen összességében, a lehetőségekhez mérten azért a reá jellemző módón fog válaszolni – a levegős jegyek azért racionalitással, a vizesek érzelmekkel, a tüzesek szenvedéllyel, a földies jegyek aránylag higgadtan.
Az alapok adottak, de a pillanatnyi finomságokat az éppen aktuális rezgések befolyásolják – s így tudunk minden pillanatban megújulni. A változás lehetősége mindig jelen van!


Hétfőn 10 h - tól – kedden - szerdán a Hold a Szűz jegyben van.

A bélproblémákat csökkenti, ha árpát főzünk! Használjunk köményt, koriandert, fahéjat, bazsalikomot, mely az erjedést gátolja! Parlagfű, körömvirág – féregűző, szünteti a hurutokat, lerakodásokat.

Próbáljuk sem magunkat, sem másokat nem kritizálni, csak mentálisan is szétválasztani azt, amire szükségünk van, s amire nincs, mindenféle ítélkezés nélkül! Ezzel is a beleink terhelését csökkentjük, hisz így nem raktározódnak a szükségtelen dolgok fizikailag, szellemileg.


Csütörtökön – pénteken – szombaton 11h -ig a Mérleg jegyben.

Szintén jót tesz az árpa, hisz vízhajtó hatása miatt vesénket stimulálja. De ugyanezt teszi a petrezselyem, zeller, curry, a bodza-, nyírfa-, zsurló-, cickafark teája is.


Szombaton 11h-tól – vasárnap a Skorpió jegyben van.

Vastagbelünkért tehetünk ekkor duplán. A köles, árpa, hajdina mind segíti. A prosztatát erősíti a tökmag, a parlagfű nemi erő fokozó! Női bajokra cickafarkot használjunk, amit már lehet találni a réteken.

.
Itt az ideje a gyógynövénygyűjtésnek, krém készitésnek! Bodzát, kakukkfüvet most tudunk szedni. A csalánt folyamatosan, s már a parlagfű is megtalálható a cickafark mellett.


Nagyon szép, egyensúlyban, békében teli hetet kívánok mindenkinek sok szeretettel


Figyelem!


Kedden, június 26.-án Kerepesen, a Royal Staion Szabadidőközpontban várok mindenkit sok szeretettel du. 4-8 között ingyenes asztrológiai elemzésre.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése