2015. május 17., vasárnap

21. hét

Mire számíthatunk a május 18.-ával kezdődő héten?


Széles a skála! A végtelen szeretettől, gyönyörű álmoktól, nagy beszélgetésektől, tánctól, zenétől kezdve az önsajnálatig, mások megtévesztéséig - minden lehetséges.
Rajtunk áll, mit veszünk le a „polcról”!

Vágyhatunk alkotni, festeni, élni, zenélni, táncolni, otthonunkat szépíteni, s vágyhatunk a szerelemre is – s meg is tudjuk valósítani. Angyalaink segíteni fognak, hisz csatornázva vagyunk a Kozmosszal.
Ezt leginkább a Bikák, Mérlegek, Rákok és Halak fedezhetik fel magukban – s mindemellett áradnak, segítik a világot, jó velük lenni.


Kirobbanó erőben vannak a Kosok, Oroszlánok, Vízöntők, Nyilasok – nincs olyan, amit ne tudnának megvalósítani, tele vannak ötletekkel, elfogadással, bölcsességgel.
A Kosokat és Vízöntőket az erős akarat is azért még feszítheti a Skorpiókkal és Bakokkal együtt – nehezítve ezzel mind a környezetük, mind a maguk életét.  


A bizonytalanság, csalódottság, önsajnálat csapdájában az Ikrek és Szüzek lehetnek még mindig, mely eltarthat akár júliusig is. Legyenek éberek, tudatosnak, hogy ki tudják védeni a lefelé húzó ösztönerőket.



Hétfőn Újhold van a Bika jegyében!

A Bika jegy nem igen támogatja a böjtölést, pedig a test méregtelenítése ilyenkor a legnagyobb - legalább az irány legyen az!
A pénzügyi vonalon viszont ők a legjobbak – s most ismét lehetőségünk van az Újhold energiájával az újrakezdésre. Érdemes átgondolni ezt a vonalat, már csak azért is, mert felerősödhet a biztonság iránti igényünk.

Mindent, amit növelni szeretnénk, most indíthatjuk - a Hold ereje is támogatni fogja. A következő két hét, a növekvő Hold ideje alatt vigyük be a szervezetünkbe az építőanyagokat! Itt az ideje az akác-, bodza virág szedésének, az első az emésztésünket, a második a vesénket segíti leginkább. Krémeket is készíthetünk már csalánból, fekete nadálytőből!



Torkunkért tehetünk most kétszeresen is duplán!
Már lehet találni parlagfüvet, teájával, vagy a diófalevél-, apróbojtorján teával gargarizáljunk!


Kedden – szerdán du. 3-ig az Ikrek jegyben van.ű

Mind a fizikai, mind a szellemi mozgásra szükségünk lehet.
Kényeztessük karjainkat, kezeinket – tornával, masszírozással, tüdőnket mély-légzéssel!                 Igyunk - útifű-, kakukkfű-, martilapu-, pemetefű-, ezerjófű-, citromfű-, orbáncfű-, menta teát!


Csütörtökön – pénteken a Rák jegyben.

Otthonunk, a család kerülhet előtérbe.
Gyomunkat erősíthetjük lestánnal, fahéjjal, bazsalikommal. Együk a most nyíló akácvirágot!
A parlagfű nyugtatja, a pitypang tisztítja.

Ütögessük a gyomor tájékát és a bal bordaív alatti részt, ez is erősíti, javítja az emésztést.


Szombaton – vasárnap az Oroszlán jegyben.

Főzzünk árpát, mely életerőt ad, s a szívet segíti!
De segítségére lehet a mazsolalé, kurkumás-, szerecsendiós tea is, a zab, alma, csipkebogyó. A 70 %-nál nagyobb kakaó tartalmú fekete csoki is!

Még talán lehet szedni az északi oldalakon galagonyavirágot, mely szíverősítő, ha még nem szedtünk!

Ütögessük a szív tájékát gyengéden, vagy tegyük rá tenyerünket, átmelegítve őt!
Gerincünket tornáztassuk, komoly szerepet vállal életünkben!


Alkotással, énekkel teli, szép hetet kívánok mindenkinek sok szeretettel



Figyelem!

A Vörösoroszlán teaházban nyári szünet miatt szünetel az ingyenes asztrológiai tanácsadás!


Legközelebb Kerepesen, május 26.-án du. 4-8 h között várok mindenkit a Royal Station Szabadidő Központban asztrológiai elemzésre. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése