2015. május 10., vasárnap

20. hét

Mire számíthatunk a május 11.-i héten?


Különleges emberekkel találkozhatunk, egymásra erősen hatva - akiket talán ismerünk is előző életeinkből.

Figyeljünk, hogy a külsőségek, a látszat ne tévesszen meg, ne a felszínből ítéljünk, mert a vágyunk az illúziókra - becsaphatóvá tehet bennünket.

Erre leginkább az Ikreknek és Szüzeknek kell figyelni - épp a két legracionálisabb jegyűeknek - akik mindemellett most beleeshetnek az önsajnálat csapdájába is, amíg nem akarnak felelősséget vállalni azért, hogy nélkülük nem történhet semmi az életükben. „Egykezes taps” nincs!

Természetesen mindannyiunkat érinthetnek az égen levő erők, legyünk éberek, akarjunk tisztán látni!
A hiúság csapdája a Nyilasokat, Rákokat, Vízöntőket és Oroszlánokat is elviheti. A tetteket figyeljék, ne csak káprázatos szavakat! Hiába „hozza le a másik a csillagokat az égről”, ha egy pohár vizet nem hoz, amikor kérjük!

Felerősödhetnek bennünk az otthon, a család utáni vágyak is, elsősorban a Bikákban és Mérlegekben. Az előbbiek erősen az érzelmeik, hangulataik hatása alatt lehetnek, s túlzásokba eshetnek az Oroszlánokkal együtt.

Ugyanakkor cselekedeteinket átjárhatja egy nagyfokú bölcsesség, mások megértése, mely a Kos és Vízöntő jeggyel szorosan kapcsolódókat érintheti leginkább, akiknek szükségük is van erre a most bennük levő erős, uralkodói, érzelmizsaroló akarat mellett.

A Skorpiókat és Bakokat a jó vezetőképességük és játékosságuk tudja kihozni a türelmetlenségükből. Nem kell olyan komolyan venni a dolgokat!

A pletykálkodásra, kíváncsiskodásra leginkább a Halaknak és Ikreknek kell figyelni!



A héten fogyó Hold van, mindent, amit csökkenteni szeretnénk, azt most tegyük!

Mindenféle tisztításnak és méregtelenítésnek az ideje – főleg az uralt jegy szerveinél!
A fogyókúra most jobban sikerül!
Most érdemes trágyázni, táp-oldatozni a növényeket!

Még tudunk szedni galagonya virágot, mely a szívünket fogja segíteni. Nyílik már az akác, mely az emésztésre jó, a bodza mely a vesét támogatja. Már kakukkfüvet is láthatunk virágozni – csak figyeljük!



Hétfőn a Hold a Vízöntő jegyben van.

Lábszárunkra, visszereinkre, idegrendszerünkre figyeljünk, hisz ekkor duplán számit minden! Pihentessük, tegyük magasra lábainkat, használjunk körömvirágkrémet!
Nyugodtan együk a pitypang szárát, sárga virágát, az árpával, parlagfűvel, kakukkfűvel együtt jót tesz az idegeinknek!

Kedden – szerdán a Halakban.

Nyirokrendszerünket támogassuk parlagfű-, tejoltó galaj teájával, s mozgással!
Lábfejünket kényeztessük tornával, fürdővel, melybe tehetünk sót, szódabikarbónát, gyógyteát, pl. diófalevél teáját, mely frissíti, s lábizzadás ellen is hatásos!

Csütörtökön – pénteken a Kos jegyben van.

A vas bevitelének napjai lehetnek. Pl. igyunk csalán, zsálya, szederlevél teát! A diólevél, cickafark, parlagfű nagyszerű vértisztítók!
Kicsit lassabban! Ne menjünk fejjel a falnak, inkább sportoltjuk ki magunkból a túlzott lendületet!

Szombaton – vasárnap a Bika jegyben van.

Torkunkra figyeljünk – énekeljünk! J
Ám a sós, gyömbéres, citromos langyos vizes gargarizálás is jót tesz a diófalevél, apróbojtorján, parlagfű teájával együtt.

Nagyon szép, egyensúlyban levő hetet kívánok mindenkinek sok szeretettel


Figyelem!

A Vörösoroszlán teaházban nyári szünet miatt már leszek megtalálható őszig!


Legközelebb május 26.-án Kerepesen, a Royal Station Szabadidőközpontban várok mindenkit szeretettel ingyenes asztrológiai tanácsadásra.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése