2014. augusztus 31., vasárnap

36. hét

Milyen lehet szeptember első hete?

Érezzünk rá, hogy nekünk mi lenne a legjobb…. otthon lenni, kívül-belül rendet tenni, vagy zseniális ötleteinkkel, teremtő erőnkkel kint alkotni, elöl menni?

Akármelyiket is válasszuk, egyet biztosan tudhatunk, hatalmas energiák szabadulnak fel pozitív irányban, mely által át tudjuk látni az összefüggéseket. s épp ezért - mélyen tudjuk szeretni a világot.

Nagy szükség van erre, hisz a Világegységben minden rólunk szól, ha bárkit bántunk, magunkat bántjuk, bárkinek adunk, magunknak adunk. S e mögött a szavak mögött, annak ellenére, hogy túl sokszor lett használva, el lett csépelve – valódi erők vannak – Egyetemes Törvény, életünk alapja!

A héten az égen levő pozitivitás leginkább a tüzes jegyekre, az amúgy is mindig hittel teli Nyilasokra, Kosokra, Oroszlánokra és a Vízöntőkre lehet nagyon jellemző. Utat tudnak mutatni, elöl menni, mind másokat, mind saját magukat jó irányba vezetni.

Az Oroszlánoknak a kritikusságra és az önámításra figyelniük kell, a Kosoknak a túlzottan erős akaratra, birtoklásra, melynek hátsó oka lehet a félelem is. 

Ez a félelem megjelenhet a Rák, Skorpió, Bak, Vízöntő, Oroszlán, Mérleg és Bika jeggyel szorosan kapcsolódóknál is – aminek erejét ki lehet használni, mederbe lehet terelni egy belső rendrakással, saját félelmeinkkel való szembenézéssel.

Ahová "fényt" viszünk, ott elmúlik minden "sötétség" – elszáll a rossz érzés, az önbizalomhiány, felszáll a köd, s a rendcsinálás után ismét ragyoghatunk!

A Szüzek és Ikrek szintén rendet szeretnének tenni, rendszerezni, de ők csak azért, mert élvezik, s a Szűzeknek ez a lételeme.

A Halak is elemükben vannak, ám a hiúságukra figyelniük kell, nehogy elvigye őket!


A Hold hétfő reggel még a Skorpió jegyben van, amikor a vastagbélre, prosztatára kell jobban figyelnünk!

Hétfő este 7h- től, kedden és szerdán a Nyilas jegyben van.

Duplán tehetünk csípőnkért, combjainkért tornával, masszázzsal! 

Főzzünk hajdinát, igyunk máriatövis-, vérehulló fecskefű-, cickafark teát, fűszerezzünk kurkumával – mindezt a májunkért. A pemetefű cukorka is jót tesz! Segítenek a méregtelenítésben a keserű ízek – gyermekláncfű, cickafark, apróbojtorján – akár nyersen rágicsálva, akár teának főzve – a parlagfűvel együtt!

S persze, próbáljuk meg felismerni, elengedni mérgeinket, haragunkat – biztos, hogy a másik székben ülve másképp látnánk mi is mindent!

Csütörtökön – pénteken a Bak jegyben van.

Csontunk, fogaink, térdünk, bőrünk lehet minden odafigyelésért hálás.

Az árpa, diófalevél erősíti a csontot, a parlagfű csökkenti a fogszuvasodást. A levendula nyugalmat hoz félelmeinkre, mely elveszi tőlünk az erőt, energiát, melyet a fent említett szerveink jelezhetnek.
A masszázs, a jóga, pakolások – mind-mind segíthetnek. Na meg a belső, valódi alázat!

Szombaton – vasárnap a Vízöntő jegyben van.

Bátran éljük meg, amit meg szeretnénk – persze, közben figyeljünk, hogy nem ártunk –e másoknak, nem okozunk-e fájdalmat? Akinek persze az fáj, hogy nem tud a „mi területünkre” jönni akaratával – számára csak segítség lehet, ha bátran meg tudjuk védeni határainkat!

Lábszárunk, visszereink, idegrendszerünk lehetnek hálásak az odafigyelésért.

Árpa foszfor tartalma, levendula, parlagfű nyugalmat ad, zsálya az agy vérellátását fokozza. Vérerekre, visszereinkre a tyúkhúr, apróbojtorján lehet a segítőnk. Az a tornagyakorlat is, mely a lábat gyertyatartásban apró rezgéssel pihenteti.


Nagyon szép, rendező s egyben teremtő hetet kibánok mindenkinek sok szeretettel


www.asztrocsillag.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése