2014. szeptember 7., vasárnap

37. hét

Mire számíthatunk szeptember 8.-tól?

Biztosan nagy erőben leszünk!

Bármit eltervezünk, a megvalósítása nem okozhat gondot, szívünk – lelkünk ott lesz. Fontos lehet most a rend, a tisztaság, ne csodálkozzunk, ha vágyunk van a takarításra, rendrakásra.
Leginkább erre a Szüzek, Mérlegek, Bikák, Skorpiók, Bakok, Oroszlánok számíthatnak.

A türelmetlenség is velünk lehet, mellyel leginkább a Vízöntőknek, Rákoknak, Skorpióknak és Bakoknak lehet feladatuk.

Az érzelmek és a racionális ész harca is megjelenhet, nem tudjuk, hogy a szívünkre vagy az eszünkre hallgassunk-e?  Ez elsősorban a Bikákat, Mérlegeke, Halakat, Rákokat érintheti.

A félelem, önbizalomhiány a Nyilasoknál, Oroszlánoknál jelentkezhet, de a lendület, az ebből való kilépés lehetősége is velük van.

A Kosok érzékenyek lehetnek, akár hisztisek is, a Szüzek és Ikrek egyszerre akaratosak is, diplomatikusak is, maguk sem tudják, hogy most kiálljanak-e magukért vagy sem?


Kedden Telihold van a Halak jegyben!

Bármit gondolunk, mondunk, teszünk, hatása duplán érvényesül!

Ezen a napon gyűjtött gyógynövények nagyobb gyógyerőt fejtenek ki –tudunk még szedni cickafarkot, csalánt, körömvirágot, stb

Viszont az ilyenkor metszett fák elpusztulhatnak, sebek jobban vérezhetnek. Ilyenkor és fogyó holdkor kell a talajt trágyázni, növényeket táp-oldatozni.

Kezdjünk el csökkenteni mindent, amit már nem szeretnénk, két hét múlva a Szűz jegyben levő Újholdnál az eredményt érzékelhetjük. Legyen ez fogyókúra, nehéz tulajdonságaink elengedése vagy csak egyszerűen otthonunkban levő felhalmozott dolgok elajándékozása.


Hétfőn is ebben a jegyben van a Hold.

Lábfejünket kényeztethetjük fürdővel, masszázzsal, tornával!

Szerdán – csütörtökön a Kos jegyben van.

Ne menjünk fejjel a falnak! Ne rohanjunk, ám teremtsünk!
A levendula nyugtat! A hajdina jó magas vérnyomásra. A zsálya, szederlevél tele van vassal! Dió tea, cickafark nagyszerű vértisztító, a csalán, szederlevél, cékla, fekete ribizke levél is vérképző. Pásztortáska jó a vérkeringésre! Parlagú vértisztító!

Pénteken – szombaton a Bika jegyben van.

Torkunkra vigyázzunk! Gargalizáljunk diófalevél-, apróbojtorján teával, melyek fertőtlenítik! Rágcsáljunk parlagfüvet, ami erősíti!
Mondjuk ki, amit ki szeretnénk mondani, de ne terheljünk másokat nehéz gondolatainkkal!

Vasárnap az Ikrek jegyben van.

A tüdőre - útifű, a kakukkfű, a martilapu, a pemetefű, az ezerjófű – mind, mind jó. Legyünk mozgásban, ahogy az Ikrek jegy is, hisz akkor leszünk elemünkben!


Nagyon szép hetet kívánok sok szeretettel


www.asztrocsillag.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése