2014. szeptember 28., vasárnap

40. hét

Mire számíthatunk szeptember 29.-ével kezdődő héten?

A „nagytrigon” az égen hozhatja számunkra, hogy minden sikerülhet, könnyen gördülnek a dolgaink.

Mindez annak köszönhető, hogy tele lehetünk ötletekkel, jó meglátásokkal, hittel, szeretettel, mely nem csak kapni, de adni is akar.

Ezeket az erőket leginkább a tüzes jegyű Kosok, Oroszlánok, Nyilasok érezhetik a Vízöntőkkel együtt.

Ha nem figyelünk, megjelenhet a bennünk levő erős akarat, uralkodás is, mely erejével rombolni akar, érzelmileg zsarol másokat, visszaél helyzetével, aminek a következményeit persze majd később kell felvállalnia.

Erre az Oroszlánokon kívül a Mérlegeknek és Kosoknak kell figyelni – a másik oldalon nem jó lenni!

Ennek ellentéte, az ütközések, feladatok elöl való menekülésre szintén a Kosok számíthatnak a Rákokkal és Nyilasokkal együtt – mely mögött épp oly nagy akarat van, mint az „erőszakosok” mögött!

Ezeket nehéz átlátni, hisz aki nem „bánt” senkit, az „hogyan lehet erőszakos?”, - ám ugyanúgy ők sem engednek az elképzeléseikből, s inkább kicsúsznak a megoldás helyett, mely keresné a kompromisszumot.

A Skorpiókat a hiúságuk és türelmetlenségük akadályozhatja a szélsőségességük mellett.

A Bikák legszívesebben most takarítanának, rendet tennének, amely érzést a Mérlegek is érezhetnek – de mintha egyedül lennének a „nagyvilágban”.

Az Ikrek és Szüzek most példát tudnak mutatni a végtelen szeretetből, segíteni adásból, de a művészetek is most nagy hatással vannak erre a két jegyre – alkothatnak, mely a szívükből fakad.

A Halak használják ki, hogy nagy tetterő van bennük, ami egyébként szokatlan tőlük, csak ne legyenek türelmetlenek, a Bakoktól az élet nagy alázatot követel most, fogadják el a nehézségeket, biztosan nem véletlen, fejlődésüket szolgálja.


Hétfőn – kedden – szerdán a Hold a Nyilas jegyben van.

A méregtelenítést (májunkat) segíthetjük duplán keserű ízekkel – pl. pitypang, cickafark, parlagfű levél rágcsálásával, teájával. A hajdina is segíti, a máriatövis, kurkuma, pemetefű cukorka is.

Csütörtökön – pénteken – szombaton de. a Bak jegyben van.

Csontjainkért, térdünkért, bőrünkért tehetünk duplán. Együnk árpát, igyunk diólevél teát! Próbáljuk alázatosan elfogadni az életet, hisz a Szaturnusz, e jegy bolygója - erre akar „kényszeríteni”.

Szombat du.-tól – vasárnap a Vízöntő jegyben van.

Idegrendszerünkre vigyázhatunk nyugtató teáknak – levendula, apróbojtorján, zsálya. Visszereinket körömvirágkrémmel.

Nagyon szép hetet kívánok sok szeretettel


Figyelem!

Októbertől ismét szeretettel várok mindenkit a Vörösoroszlán teaházban minden hétfőn du. 4-8 között ingyenes asztrológiai elemzésre.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése