2014. október 5., vasárnap

41, hét

Milyen hetünk lehet október 6.-tól?

Ha az előző hetünket az égen levő „nagytrigon” segítette, akkor ez most még inkább fokozva van, hisz a „sárkánytrigon” mindezt még jobban felerősíti. Tehát teremtsünk, alkossunk, legyünk mozgásban, mely az Életet jelenti számunkra!

Zseniális ötleteinkkel, hitünkkel, elfogadásunkkal, ugyanakkor diplomáciai érzékenységünkkel – bármit elérhetünk, amit csak szeretnénk!

Leginkább ezt a tetterőt a Kosok, Oroszlánok, Nyilasok, Mérlegek, Bikák és Vízöntők érezhetik.

A végtelen, feltétel nélküli szeretet érzés, mely szintén bennünk van, hozhatja a másoknak való segíteni vágyat, az angyalok jelenlétét, belső békét, művészeteket. Mindannyiunkra hat ez az erő is, bár legjobban a Halak, Rák, Skorpió, Ikrek, Szűz jeggyel szorosan kapcsolódókat érintheti meg.
Az erő és a szeretet együtt – világokat tud megrengetni! J

A hatalommal, erővel való visszaélésre is sor kerülhet, mely leginkább az Oroszlánokra, Mérlegekre, Bikákra, Kosokra, Vízöntőkre és Bakokra hathat. Ne csak azért ne tegyük, mert „amit adunk, azt kapunk”, hanem mert ezzel nem segítjük a Földet az emelkedésben, csak fokozzuk a fájdalmat, elhidegülést, kiégettséget!

Egy közösséghez tartozunk – ahogy a „kisujjunk” is, vagy bármely szervünk is – egy tőről fakadva mi vagyunk. Nem függetleníthetjük egyiket a másiktól! Egyiknek baja van, az a másikat is érinti! Bárhol segítünk, azzal magunknak adunk! Szeressük hát önmagunkat másokban!


Október 8.-án, szerdán Telihold van a Kos jegyben!

Mindent duplán érzékelhetünk – örömöt is, bánatot is!

Ne essünk ennek a csapdájába, hisz ezek csak érzések, nem a valóság! Próbáljuk megérteni a történések miértjét, azt, hogy hogyan kerültünk abba a helyzetbe, ahol vagyunk? Miért ezt tükrözi a Kozmosz számunkra, mit nem akarunk, tudunk meglátni önmagunkban?
Egyik véglet sem jó, hisz mindegyikben benne van az illúzió, a káprázat, Maya fátylától nem látunk ilyenkor tisztán!

A Kos energiái alkalmasak arra, hogy ezeket a végletességeket kisportoljuk magunkból, végre középre kerüljünk, kipukkasztva a „lufikat”, feloldva a fájdalmakat azzal, hogy értjük, mi is voltunk a másik oldalon már.

Tetterőnk is duplájára nőhet, ezért most teremtsünk! – akár kint, akár bent, önmagunk „sárkányát” leküzdve. Csak lássunk tisztán – minden, ami van, a mi teremtésünk!

Minden gondolatunk, szavunk, tettünk duplán hat! Gondoljunk, mondjunk, tegyünk szépeket!


Ha még nem fűtöttünk be, s érezzük, hogy itt az ideje, most tegyük meg! A Kos Telihold indító ereje hatással lesz egész telünkre!
Ha szép idő van, szellőztessük az ágyneműnket a szabadban, hogy fel tudjon töltődni, s a beszívott energiát éjjel vissza tudja adni nekünk!


Hétfőn – kedden délig a Hold a Halak jegyben van.

Kényeztessük lábfejünket tornával, fürdővel, masszázzsal! – meghálálja!
Nyirokrendszerünket támogathatjuk parlagfűvel, tejoltógalajjal.


Kedden – szerdán – csütörtökön délig a Kos jegyben van.

A diólevél, cickafark, parlagfű, pásztortáska, fokhagyma a vérkeringést segíti – használjuk ki!  A hajdina a magas vérnyomásra jó. Zsálya, szederlevél, cékla, feketeribizke levele tele van vassal!


Csütörtök déltől – pénteken – szombaton a Bika jegyben.

Torkunkra vigyázzunk! Gargalizáljunk diólevél-, parlagfű-, apróbojtorján teával!


Vasárnap az Ikrek jegyben.

Tüdőnkért tehetünk duplán - útifű, kakukkfű, martilapu, pemetefű, ezerjófű teájával. Kezünket, vállunkat is kényeztessük –pl. masszázzsal!

Nagyon szép, odafigyeléssel, teremtéssel teli hetet kívánok sok szeretettel:

www. asztrocsillag.hu

Figyelem!

Minden hétfőn ismét szeretettel várok mindenkit du. 4-8 h között a Vörösoroszlán teaházban.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése