2014. október 19., vasárnap

43. hét

Milyen hetünk lehet október 20.-tól?

Vágyunk a békére, kerüljük a veszekedést - pont ezért nagyon diplomatikusak tudunk lenni.
Ebben most legjobbak az egyébként is velük született képességként hozott Mérlegek, de a Bikák, Oroszlánok, Ikrek és Szüzek is.  A Nyilasok - akiknek most lehet „nehéz” is, mert karmikus elszámolásaik vannak (az Oroszlánokkal együtt), s a Kosok is érintve lehetnek.

Ha a héten előtérbe kerülnek a női-férfi kapcsolatok, a flört, a báj, a szépség, kedvesség – ne csodálkozzunk! Akaratlanul is provokálhatunk, s általában igaz, ha „kérdést” teszünk fel, jön a „válasz”!

A Rákok nagyon nagy erőben vannak, amit leginkább otthonukban, a takarításban, rendrakásban realizálnának, ugyanakkor nagyon jó pszichológusként is tudnak működni, a szerelem is megérintheti őket – mélységében éreznek mindent.

A Bakok, Skorpiók, Vízöntők, Kosok akarata enyhülni látszik, az együttérzés, gondoskodás, szeretet áradása is meg tud jelenni. A Halaknál is, akiknél ez illúziókba tud átcsapni, menekülve a valóság elöl – erre figyeljenek!


23.-án, csütörtökön este Újhold lesz a Skorpió jegyben!

A Holdnak szinte láthatatlan, de mégis mindenre ható mély hatásait - használjuk ki, mozduljunk együtt a Kozmosszal, hogy könnyebben létezhessünk!

Az utolsó két hét ”visszahúzódásának” tanulságait (amíg Fogyó hold volt) - összegezhetjük, s a most következő Teliholdig, mely a növekedésről kell, hogy szóljon – beépíthetjük.

A Skorpió jegy szenvedélyes érzelmeitől (ez a jegy „bele tud halni”’ az Életbe) - kellene eljutnunk a két hét múlva a „Földön járó”, életet szerető és élvező Bika Teliholdig – s persze a kettő között megtalálva a közepet, mindkét jegy tudását egyesíteni – a lélek mélységét és a föld valóságos szépségét.

Méregtelenítsünk! –böjttel, masszázzsal, gyógyteákkal, sok vízzel!


Hétfőn – kedden délig a Hold a Szűz jegyben van.

Ilyenkor a vékonybél hálálja meg az odafigyelést, minden duplán hat rá!  A kömény, koriander, fahéj – gátolja az erjedést, a körömvirág, parlagfű féregűző! Bazsalikom szélhajtó!

Ha még az órára is oda szeretnénk figyelni, akkor a legnagyobb hatásfokkal 13-15 h között segíthetjük!

Kedd déltől – csütörtök délig a Mérleg jegyben.

Vesénkre figyeljünk! (17-19 h között a leghatásosabb!)
Igyunk sok vizet, erdei aranyvessző, bodza, nyírfa tea nagyon jó vízhajtó!

Csütörtök déltől  - szombaton a Skorpió jegyben.

Nemi szervek, vastagbél kér figyelmet!
Prosztatára tökmagot, női dolgokra cickafark teát, vastagbélért – hajdina, körömvirág, apróbojtorján ajánlott!
Vastagbél ideje hajnal 5-7 h között!


Vasárnap a Nyilas jegyben.

Csípőnket tornáztassuk! A keserű ízek májunk működését segítik – pitypang, cickafark, parlagfű!
Májunk hajnal 1-3 h között a legintenzívebb!


Nagyon szép hetet kívánok mindenkinek sok szeretettel




Figyelem! Kerepesen, a Royal Station Szabadidőközpontban október 28.-tól ezentúl keddenként várok mindenkit szeretettel ingyenes asztrológiai elemzésre du. 17-20 h között. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése