2014. október 12., vasárnap

42. hét

Mire számíthatunk az október 13.-án kezdődő héten?


Nagyon sok segítségre!

Amit adtunk másoknak, most visszakaphatjuk – azt a sok jót, hitet, szeretetet!

Mindez nagyon sok területet érinthet – a teremtésünket, beszédünket, közlekedésünket, érzelmeinket, otthonunkat, szülői szerepünket, barátainkat, jogi ügyeinket, tanulásunkat.
Tele lehetünk ötlettel, meglátásokkal, amiknek megvalósítási erejük is van, s mindezt szeretettel, másokat nem bántva, másokon nem átgázolva!

Szinte minden jegy érintve van ezekben a szép erőkben – Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Nyilas, Vízöntő, akik közül a Nyilasoknak és Oroszlánoknak kell a félelmeikkel, önbizalomhiányukkal szembe nézni, hogy ne azok az energiák uralkodjanak el rajtuk, visszafogva ezeket a szép erőket.

A hatalommal való találkozás, uralkodási vágy, akarat, türelmetlenség még mindig a Bakokat, Kosokat, Mérlegeket, Vízöntőket s a Bikákat érintheti, a Skorpiókat a túlzásaik, félelmeik tarthatják a markukban.

A Halak, megint mintha kicsit kívülállók lennének – mintha egyedül állnának a nagyvilágban álmaikkal, szeretetükkel.


Hétfőn a Hold az Ikrek jegyben van.

Vigyázzunk tüdőnkre, kezeinkre, idegrendszerünkre!
Menjünk friss levegőre, mozogjunk, kapcsolódjunk, tudatosan lélegezzünk! Kényeztessük kezünk kézfürdővel, krémekkel, agyunkat tornáztassuk feladatokkal, igyunk citromfű-, orbáncfű-, menta teát!

Kedden – szerdán – csütörtökön délig a Rák jegyben van.

Otthonunk, szülői szerepünk, érzelmeink, emlékeink kerülhetnek előtérbe.
Gyomunkért tehetünk duplán cickafark teájával, erősíthetjük fahéjjal, bazsalikommal, nyugtathatjuk parlagfűvel. Emésztési zavarokra a diólevél és veronika teája segíthet. Rágjuk meg jól az ételt, de ne rágódjunk szellem síkon!

Csütörtök déltől – pénteken – szombaton az Oroszlán jegyben van.

Mivel fogyó Hold van, így a teremtést próbáljuk befelé vinni, - saját „sárkányunkkal” küzdeni, mint pl. az akarat, uralkodás, kényelmesség – mely oly jellemző erre a jegyre! Szívünk felé haladjunk, ahogy ez a szerv is az Oroszlánokhoz tartozik. Bontsuk le falainkat a belső fényünk elöl, hogy tudjunk ragyogni! Ehhez tud hozzásegíteni a galagonya, melyet már lehet szemezgetni a mezőkön, erdők szélén. Az árpa – mit érdemes újra felfedezni a konyhánkban!

Nagyon szép, hittel, szeretettel, teremtéssel teli hetet kívánok sok szeretettel!

www.asztrocsillag.hu

Figyelem!

Minden hétfőn a Vörösoroszlán teaházban du. 4-8 h között szeretettel várok mindenkit ingyenes asztrológiai elemzésre! Kerepesen, a Royal Station Szabadidő Központban – ezen a héten, pénteken du. 5-8 h között!



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése