2014. október 26., vasárnap

44. hét

Milyen lehet október utolsó hete?

Az érzelmek jelentős szerepet játszhatnak.

A végtelen szeretet épp úgy, mint a könnyek, az emlékezés is velünk lesz.

Legyünk a múltban, kapcsolódjunk gyökereinkkel, a másik világgal, adjuk meg a tiszteletet minden létezőnek – ám vigyázzunk a határokra, hogy ne ragadjunk bele, könnyen belecsúszhatunk! Ne alakuljanak át az érzelmek mély fájdalommá, önmagunk sajnálatává!

Erre leginkább a Rákok, Nyilasok és Halak figyeljenek!

Az együtt érző szeretet segít nekünk, a jó megérzések – melyben legjobbak most a Skorpiók, Mérlegek, Bikák és Oroszlánok lehetnek.

Igaz, a Skorpiók még mindig lehetnek nagyon türelmetlenek is – talán a feladatok elöl szeretnének elsietni, de ami most történik, azok nagyon karmikus segítések, elszámolások! Ez vonatkozik az Oroszlánokra és Nyilasokra is!

A türelmetlenségben, túlzott szabadságvágyban, végletességben még mindig „jeleskednek” a Bakok, Kosok, Vízöntők – leginkább nekik van ezzel az energiával feladatuk.

Az Ikrek és Szüzek kedvességükkel, mosolyukkal, diplomáciai érzékükkel igyekszenek mindenhol az egyensúlyt megtalálni, a feszültségeket oldani.


Hétfőn- kedden a Nyilas jegyen jár a Hold!

Méregtelenítsünk – mind gondolatban, mind fizikailag!
Segíthet a hajdina, vérehulló fecskefű, cickafark, a keserű ízek.
Hajnali 1-3 h között legintenzívebb a máj működése!

Szerdán - csütörtökön a Bak jegyben.

Csontunkért szezámmaggal, árpával, diólevél teával tehetünk. A belső békénkért alázattal. A térdünk sem fog fájni, hisz meg tudunk hajolni!


Pénteken – szombaton – vasárnap a Vízöntőben.

Idegrendszerünket erősíthetjük árpával, zsályával. Visszereinkre jó hatással van az apróbojtorján teája, a tyúkhúr, melyet nyersen is ehetünk!


Nagyon szép hetet kívánok sok szeretettel


Figyelem!

Minden hétfőn du. 4-8 h között Budapesten, a Vörösoroszlán teaházban, minden kedden du. 5-8 h között Kerepesen, a Royal Station szabadidőközpontban várok mindenkit szeretettel ingyenes asztrológiai elemzésre.

Ezúton is szeretném megköszönni a tulajdonosoknak a lehetőséget!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése