2014. november 2., vasárnap

45. hét

Milyen lehet november első hete?

Nagyon szép hétre számíthatunk!

Érzelmek, szeretet, szerelem!

Igényünk lehet a mosolyra, a kedvességre, s mi magunk is ösztönösen meglátjuk mindenkiben a szépet és a jót.

Erre, s a segíteni adásra leginkább az Oroszlánok, Mérlegek, Bikák, Skorpiók, Rákok, Halak számíthatnak – ők fognak most áradni, másokat mosolyukkal emelni.

Igaz, a Skorpióknak még mindig le kell fülelni az akaratukat, türelmetlenségüket, s ugyanez vonatkozik a Bak jegyűekre is!

Az égen levő harmónia mindenkire hat, pár-, és társkapcsolatok megoldást találhatnak a problémákra – amihez persze kell mindenkinek egyénileg is a pozitív, rugalmasságra képes hozzáállása, figyelme, a „csak én” akaratáról való lemondása. De most könnyebben fog menni!

A szellemi nyitottság is velünk lesz – hittel teli szeretnénk kapcsolódni másokhoz, megbeszélni gondolatainkat, felfedezéseinket, világnézetünket. Ezt az Ikrek, Szüzek, Nyilasok és Mérlegek érezhetik legjobban.

A legnehezebb, a legtöbb akadállyal a Vízöntőknek kell megküzdeni, amit persze maguk teremtettek maguknak lázadásukkal, szélsőséges akaratukkal – kicsit rugalmasabban, kicsit engedékenyebben!


November 6.-án este Telihold van a Bika jegyben!

Minden duplán hat!

A Bika életszeretetét éljük meg, ne aggódjunk a holnapon, ha ma „van mit enni”! „Együnk, igyunk, szeressünk” – tapasztaljuk meg az Életet, a szép oldalát!

Az utolsó két hét növekedését vizsgáljuk meg, elértük-e céljainkat?
Most ismét elkezdődik egy befelé fordulás, elcsendesedés – a következő két hétben ahhoz kapunk energiát, amit csökkenteni szeretnénk – legyen az a rossz tulajdonságaink elengedése vagy a testsúlyunk!


Hétfőn a Hold a Halak jegyben jár.

Lábfejünket kényeztessük!

Kedden – szerdán a Kos jegyben.

Fejünkre, ereinkre vigyázzunk!
Igyunk zsálya, szederlevél teát, melyek tele vannak vassal! A cickafark tea is vértisztító, a csalán vérképző! A fokhagyma, parlagfű tisztítja ereinket.

Csütörtökön - pénteken a Bika jegyben.

Torkunk legyen előtérben! Fertőtlenítsük diófalevél-, apróbojtorján teával! Torkunkat erősíthetjük sós vízzel.

Szombaton – vasárnap az Ikrekben.

Kezünket kényeztessük! Tüdőnket is! Igyunk útifű, kakukkfű, martilapu, ezerjófű teát!


Nagyon szép hetet kívánok sok szeretettel


www.asztrocsillag.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése