2014. november 23., vasárnap

48. hét

Mit várhatunk november utolsó hetétől?

A közlekedésben éberül figyeljünk!

Legyünk a „Jelenben”!

A köd, a jég is nehezíthet, ám ha nem figyelünk – pl. telefon, zene, álmodozás, csalódás netán félelem - vagy haragunk miatt türelmetlenek vagyunk, a hatóság is segítségünkre lehet a figyelmeztetésben, melyet a pénzbírság nyomatékosíthat!

Erre leginkább a Bak, Skorpió, Ikrek, Szűz, Oroszlán, Nyilas és Vízöntő jeggyel szorosan kapcsolódók számíthatnak!

Ezeket a jegyeket érintheti a kommunikációban való akadályoztatás is – pl. telefon, számítógép lelassulhat, elromolhat.

Az önsajnálat a fenti jegyeken kívül még a Bikákat és Mérlegeket is megérintheti. Lássák meg, hogy minden csalódás mögött túlzott elvárások vannak – fogadják el a valóságot, mindenestül szeressék a másikat, helyzeteket, magukat! Hogy ez sikerült-e, abból láthatják, hogy jól vannak!

A Kos és Bak jegyűek türelmetlenségük mellett számíthatnak egy higgadt nyugodtságra is. Minden rohanásuk ellenére belül pontosan érzik a határokat – tehát figyeljenek befelé is!

A Rákok – nagyon jól vannak! Áradnak, szeretnek, hitük van, s nagy gondolataik – amivel mindenkinek segítenének.

A Halakat a hiúságuk és a világnak való megfelelés vágyuk húzhatja vissza. Alkossanak! Az jól fog menni!


Hétfőn du. 5h-ig a Nyilas jegyben van a Hold.

A méregtelenítésben tud az  energiája segíteni. Keressük a keserű ízeket, engedjük el haragjainkat, békéljünk meg a világgal!

Kedden – szerdán a Bak jegyben van.

Diólevél teával, szezámmaggal, árpával csontjainkat építhetjük, de nagyon jó hatással van rá az is, ha kíméletesen ütögetjük!

Próbáljuk meg megérteni az alázat lényegét – mely nem egyenlő a megalázkodással!

Csütörtökön – pénteken a Vízöntő jegyben van.

Idegrendszerünkre árpával, levendulával, zsályával, tyúkhúrral tudunk pozitívan hatni. Visszereinket kenjük be körömvirág krémmel, vegyünk váltakozva hideg- meleg vizes lábfürdőt!

Szombaton – vasárnap a Halak jegyben van.

Alkossunk, kapcsolódjunk a művészetekhez! Készíthetünk ajándékokat szeretteinknek. Lábfejünket kényeztessük lábfürdővel, talpmasszázzsal, tornával! Nyirokrendszerünket fejen, vagy gyertyaállással erősítsük, igyunk tejoltó galaj teát!

Nagyon szép hetet kívánok sok szeretettel:


Figyelem!

A héten, kedden lehet megtalálni Kerepesen a Royal Station szabadidőközpontban ingyenes asztrológiai elemzésre, du. 5-8 h között. Hétfőnként továbbra is szeretettel várok mindenkit du. 4-8 h között a Vörösoroszlán teaházban az Oktogonnál. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése