2014. november 30., vasárnap

49. hét

Mire figyeljünk december első hetén?   


A tisztánlátásunkkal lehet a legtöbb problémánk.

Elrévedezhetünk a múlton, a jövőn, mely azért veszélyes, mert elveszi tőlünk a ”Jelen”pillanatát! Nem figyelünk, becsaphatóvá válunk, aztán jön a csalódás, hogy „mit tettek velünk?” - lehet sajnálni magunkat, lehet sopánkodni.

Ami van, azt mi teremtettük – ha jó élvezzük, ha nem jó, teremtsünk mást! Csak ne sírjunk! Persze, ha olyan erős az akarat bennünk, akkor azt oldani tudja, s szükség is van rá, de ne ragadjunk bele!

Erre leginkább az Ikrek, Szüzek, Oroszlánok és Nyilasok számíthatnak, nekik kell a leginkább tudatosan felelősséget vállalni!

Segítségükre van az izgalomra, újra való igényük, mely ki tudja őket mozdítani a sírdogálásból. Vágynak a találkozásokra, a beszélgetésekre, az információáramlásra.  Ha ki tudnak jönni önsajnálatukból, tele vannak ötlettel, lendülettel.

Ez a kapcsolódásra való igény a Kos és Vízöntő jegyűeket is érinti, akik emellett még nagyon akaratosak is lehetnek még mindig.

A szerelem sincs kizárva, főleg a Bika, Mérleg, Nyilas, Oroszlán jeggyel szorosan kapcsolódóknak.

A Rákok már készülnek az ünnepekre, végtelen szeretettel és nyugodtsággal mutatnak példát és adnak segítséget mindenkinek. Hűségesek, megbízhatóak, lehet rájuk számítani.

A Skorpió és Bak jegyűek kiszámíthatatlanok – hisz egyik pillanatban a nyugodtság, másikban a türelmetlenség jellemezheti őket – egyik végletből a másikba tudnak esni.

A Halak a pletykálkodás, kíváncsiskodás csapdájába eshetnek.


Szombaton Telihold van az Ikrek jegyben!

A Telihold ereje mindent felnagyít – hát nagyon fontos, hogy pozitív gondolataink legyenek, erejével gyógyuljunk, teremtsünk, ne a nehézségeket, problémákat duplázzuk!

Mivel az égen fent vannak az illúziók, a csalódásnak lehetőségei, így az lent, a Földön is. Ha van bennünk akarat, amit elfojtunk, akkor ezt a napot sikerülhet végig sírdogálnunk!

Máris meg tudjuk oldani, ha ki tudjuk mondani, hogy van jó is abban, ami miatt sírunk! Valahol a mi akaratunk is benne van abban, ami épp van!

Az Ikrek jegy energiája segítségünkre lehet a tisztán látásban, a józan ész győzelmében

A következő két hétben fogyó Hold lesz, úgyhogy amit csökkenteni szeretnénk, azt fogalmazzuk meg! Legyenek ezek kilóink, rossz tulajdonságaink.

A nagytakarítás ideje is ebben az időszakban van, készülhetünk már a karácsonyra. Nem csak otthonunkat tisztítjuk, amíg takarítunk, de lelkünkre is hatással van. Legkedvezőbb a Szűz jegyben tenni! (dec. 13-14 –én van)


Hétfőn –kedden a Hold a Kos jegyben van.

Ne menjünk fejjel a falnak, ne legyünk türelmetlenek!
Erőnket a növény vastartalma miatt növelhetjük zsálya, szederlevél teával! A dió-, cickafark tea nagyszerű vértisztító, a csalán vérképző!

Szerdán – csütörtökön - pénteken a Bika jegyben.

Torunkért tehetünk duplán! Apróbojtorján-, diólevél teával! Kék színű sálat használjunk, ha fájna!

Szombaton – vasárnap az Ikrek jegyben.

Vigyázzunk tüdőnkre, melyre a kakukkfű tea, martilapu, pemetefű cukorka lehet jó. Idegrendszerünket orbáncfű-, citromfű teával védjük!

Nagyon szép, józansággal teli hetet kívánok mindenkinek sok szeretettel


Figyelem!
A Royal Station szabadidőközpontban Kerepesen a héten, pénteken leszek du. 5-8 h között.

Hétfőn a Vörösoroszlán teaházban várok mindenkit szeretettel

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése