2014. december 7., vasárnap

50. hét

Mire számíthatunk december 8.- tól?

Megfontoltsággal teli lendületre.
Minden segítséget megkapunk, bármit is szeretnénk!

Ha mind ezek mellett még el is gondolkodunk az élet lényegén, ne csodálkozzunk! Az eddig válaszolatlanul maradt kérdésekre felelet is kaphatunk, hiszen csatornázva vagyunk a felsőbb világgal.

Erre leginkább a Nyilasok, Ikrek, Szüzek, Oroszlánok, Vízöntők, kicsit a Mérlegek, Bikák és Kosok is számíthatnak
.
Azon se csodálkozzanak, ha képtelenek egy percig is egyedül lenni, ha mindig összefutnak valakivel, ha ezer helyre hívják őket beszélgetni, bulizni.

Az Oroszlánoknak és Nyilasoknak nem biztos, hogy mindig lesz kedvük menni. Igényük lehet egy belső csendre is – mely mögött egy belső rendrakáson túl akár félelmek, önbizalomhiány is meghúzódhat.

A Rák és Halak jeggyel szorosan kapcsolódók már szinte nincsenek is itt a valóságban. Már az ünnepek töltik ki napjaikat, az ajándékokra koncentrálnak, mely melengetik szívüket. Könnyen lehet, hogy ők maguk alkotnak, mely személyre szóló tud lenni. Ennél többet szinte nem is lehet adni, hisz benne van minden szeretetük.

A Bakok még mindig döbbenetet okozhatnak nem csak másoknak, de maguknak is szenvedélyességükkel, érzelmi túlzásaikkal. Ezek az energiák erősen hathatnak még a Vízöntőkre is, akikre az érzelmesség szintén nem jellemző.

A Skorpiók még talán maguk sem tudják, hogy hányadán állnak – visszahúzódjanak-e saját „földalatti barlangjukba” vagy törjenek ki, s mutassák-e meg magukat? A túlzások viszont biztosan megjelennek.


Törekedjünk mindig az egyensúlyra, hisz a világmindenség is arra törekszik! Így együtt tudunk mozdulni a Kozmosszal, támogatást fogunk kapni életünkhöz!

Persze, nem mindig könnyű, hisz a feszültség az élet alapja, mozgatója. Ám ez minél erősebb annál jobban jelez, hogy ragaszkodunk akaratunkhoz. Próbáljunk kis elmozdulásokkal lenni a középponthoz képest, ahol tulajdonképpen az a harmónia van, amire vágyunk.


Hétfőn – kedden a Hold a Rák jegyben van.
Otthonunk, az érzelmek, anyaságunk kerülhet előtérbe. Gondoskodásunkkal vegyük körbe szeretteinket, de vigyázzunk, de erőszakoskodjunk, hisz akkor már nem adni, hanem kapni akarunk!
Gyomrunkért tehetünk duplán – rágjuk meg jól az ételt! Erősíteni lestyánnal, fahéjjal, bazsalikommal tudjuk. Nyugtatni parlagfű teával. Emésztési zavarokra a diófalevél tea, a  kömény hatásos.
Figyeljük, ha jelez, „mit nem vesz be a gyomrunk”? Hol nem tudjuk akaratunkat elengedni, hol vagyunk rugalmatlanok?

Szerdán – csütörtökön – pénteken az Oroszlán jegyben van.

Szívünkre, érrendszerünkre, gerincünkre irányuljon a figyelmünk!
Gerinctornára most érdemes elmenni!
Szívünket a galagonya - melyet most lehet találni erdőkben - védi az árpával együtt.

Szombaton – vasárnap a Szűz jegyben van.

A takarítás ideje van itt. Akár kint, akár bent!
A vékonybél tartozik ehhez a jegyhez. Az erjedést gátolja a kömény, koriander, fahéj, bazsalikom. Árpa csökkenti a problémákat. A parlagfű, körömvirág féregűző, szünteti a hurutokat, lerakodásokat.


A harmadik adventi gyertya meggyújtásának ideje van. Próbáljunk továbbra is elcsendesedni, ne kifelé, hanem befelé haladjunk! Hogy sikerült-e jelzi a belső békénk.


Nagyon szép hetet kívánok sok szeretettel



Figyelem! A héten a Royal Station szabadidőközpontban szerdán leszek du. 5-8 h között  

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése