2014. szeptember 21., vasárnap

39. hét

Milyen hétre számíthatunk szeptember 22.-től?

Érzékenyek lehetünk.

Ez láthatóvá válhat cselekedeteinkben is, lehetséges, hogy nem tudunk akkora erővel teremteni, kicsit lelassulhatunk. Ha sikerül középpontunkban lenni, akkor ez szelídség, együttérzés formájában mutatkozhat meg, de ha akarattal párosul, akkor lehetünk hisztisek, érzékenyek, mely csak magunkról szól.

Erre leginkább a Nyilasok, Kosok, Szüzek, Rákok, Skorpiók számíthatnak, de természetesen ha „fent” ez látható, akkor „lent” is hat mindannyiunkra.

A tisztaságra, rendre továbbra is érzékenyek lehetünk – itt az ideje a takarításnak, a dolgok helyének megtalálásának.

Erre leginkább hajlamosak a Rákok, Bikák, Mérlegek, Oroszlánok lehetnek.

Az Ikrek, Szüzek legszívesebben a kapcsolatokat építenék. Most kicsit könnyedebbek, lazábbak,” flörtölösebbek” tudnak lenni, ami elsősorban a Szüzeknek lehet újdonság.

A félelmeket, önbizalomhiányt legjobban a Nyilasok és Oroszlánok érezhetik. Az utóbbiaknak könnyebb összeszedni a bátorságukat, s szembenézni a feladattal, míg a Nyilasok most leginkább kicsúsznának a felelősség alól, elmenekülve minden nehézség elöl.

A Bakok, Vízöntők és Halak a héten türelmetlenek és erőszakosak is lehetnek – kicsit lassabban! Tudjuk – „Aki türelmetlen kapni akar, aki adni akar, ráér!”


23.-án, kedden Őszi nap-éjegyenlőség van, szerdán meg Újhold a Mérleg jegyben!

Valaminek vége, s valaminek a kezdete!

Tegyük helyére a dolgokat, hogy működni tudjanak!

Összegezzük a nyár eseményeit, tanulságait, csendesedjünk el, forduljunk kicsit befelé, hisz a következő időszak a belső munkáról kell, hogy szóljon, ahogy a Nap is visszahúzódik, átadva helyét a hosszabb éjszakáknak, a csendnek.

Próbáljunk a Kozmosszal együtt lélegezni, hogy tudjon nekünk segíteni! Ha figyelünk, éberek vagyunk, az épp érkező „hullámot lovagoljuk meg”, s így hátszél fog bennünket segíteni!


A Mérleg jegyben levő Újhold a kapcsolatokra hívja fel a figyelmet, az adok-kapok egyensúlyára, ahogy a ki és belélegzésben is egyensúlynak kell lenni.

Ha úgy érezzük, hogy nincs minden a helyén, fogalmazzuk meg, hogy mi bánt, s tudva, hogy „egykezes taps nincs”, mi is részesei vagyunk annak, amiben vagyunk, - próbáljuk megbeszélni társunkkal a bennünk felmerülő feszítő érzéseket, meghallgatva az ő oldalát is – s középen megtalálva az igazságot!

Újholdkor érdemes böjtölni, ilyenkor tud a szervezet leginkább méregteleníteni!

A takarítás is könnyebben megy, kevesebb mosószerrel is!

Beteg fák, növények visszavágását erre a napra tervezzük, gyorsabban regenerálódnak!

A következő két hét az építésről szól, találjuk ki terveinket, céljainkat!
Mivel az Őszi nap-éjegyenlőségen túl vagyunk, elsősorban önmagunkon belül próbáljuk megtalálni ezeket! Magunkon dolgozzunk, hisz minden cselekedetünk belülről fakad, s ha bent stabil, jó „alapok” vannak, akkor az fog megmutatkozni „kint” is!


Hétfőn - kedden a Hold a Szűz jegyben van.

Duplán tehetünk idegrendszerünkért, vékonybelünkért. Fedezzük fel ismét az árpát, mely csökkenti a bélproblémákat. A körömvirág, parlagfű féregűző, szünteti a hurutokat, lerakódásokat! A kömény, koriander, fahéj, bazsalikom az erjedő, rothadó és egyéb gázképző folyamatokat!

Szerdán – csütörtökön – pénteken a Mérleg jegyben.

Igyunk sok vizet, hogy a vesénket átmossuk!
Árpa is vízhajtó hatású a petrezselyemmel, zellerrel, pitypanggal együtt!
A fűszerek közül a curry is, gyulladáscsökkentő hatása mellett. A kálium nem közvetlen vízhajtó, de elengedhetetlen hozzá! Fogyasszunk káliumban gazdag ételeket, mint a banán, avokádó, narancs, krumpli.

Szombaton – vasárnap a Skorpió jegyben.

Nemi szerveink, prosztatánk, vastagbelünk hálálja meg az odafigyelést duplán!
Tegyük előtérbe a hajdinát, együnk tökmagot! A körömvirág gyulladáscsökkentő, cickafark, csalán, apróbojtorján, parlagfű mind segítségünkre lehet.

Nagyon szép hetet kívánok mindenkinek sok szeretettel


www. asztrocsillag.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése