2014. szeptember 14., vasárnap

38, hét

Mire számíthatunk a szeptember 15.-ével kezdődő héten?

Természetesen, most is – arra, amit teremtünk!

Ám azok az energiák, amik fent vannak az égen, hatnak idelent is, befolyásolhatják gondolatainkat, melyeket megmutatnak szavaink, tetteink.

Aki szerelemre vágyik, nagy érzelmekre, ami főleg a nőkkel kapcsolatosan, a nőiesség területén jelentkezhet (pl. babát szeretne) – vágyaik „hátszelet” kaphatnak.  Ez elsősorban a Szüzeket, Mérlegeket, Bikákat érintheti.

A héten figyelnünk kell, hogy tudjunk felelősséget vállalni azért, ami körülöttünk van, ne meneküljünk az álmainkba, hisz „fent” ez mutatkozik! Ezt elsősorban most a Kosok, Rákok és Nyilasok érezhetik.
Természetesen, mindannyiinkra hathatnak ezek az erők!

A türelmetlenségre leginkább az Ikrek, Skorpiók, Bakok, Mérlegek, Bikák, Halak, Nyilasok számíthatnak, a nagyon - nagyon erős akaratra a Bakok és Vízöntők.

Lehetnek zseniális meglátásaink is, különleges ötleteink, szabadságvággyal fűszerezve, melyek legjobban az Oroszlánokra, Nyilasokra hathatnak.


Hétfőn – kedden a Hold az Ikrek jegyben van.

Szükségünk lehet a mozgásra, mind fizikailag, mind szellemileg.
Kezünkre vigyázzunk, ne hadonásszunk figyelmetlenül, masszírozással kényeztethetjük! Tüdőnkért is duplán tehetünk: útifű, a kakukkfű, martilapu, pemetefű, ezerjófű segítheti. Idegrendszerünket a citromfű, orbáncfű, menta tea.

Szerdán – csütörtökön a Rák jegyben van.

Otthonunk, családunk hálálja meg az odafigyelést – na meg a gyomrunk! Diólevél-, veronika-, cickafarktea emésztési zavarokra! Legjobb, ha jól megrágjuk az ételt! Fahéj erősíti! Parlagfű gyomornyugtató! Bazsalikom gyomorerősítő!

Pénteken – szombaton – vasárnap az Oroszlán jegyben van.

Árpa életerőt ad, s a szívet segíti a galagonyával együtt!


Nagyon szép hetet kívánok sok szeretettel


www.asztrocsillag.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése