2014. augusztus 17., vasárnap

34. hét

Mire számíthatunk augusztus 18.-tól?

Érzékenyek lehetünk, magunknak is kiszámíthatatlanok.

A hangulataink könnyen elvihetnek bennünket, ha nem figyelünk oda – ám tudatossággal ezt átalakíthatjuk együttérzéssé, szeretetté, csak próbáljunk kilépni a „kisgyerek” szerepből, aki csak „kapni akar”!

Erre leginkább az Ikrek, Szűz, Oroszlán, Halak és Vízöntő jeggyel szorosan kapcsolódóknak kell figyelni – tudni, hogy az érzékenység nem egyenlő az együttérzéssel! Míg az előbbi az álomvilágában él, magáról szól, az együtt érző ember figyel, éber, adni szeretne.

Ha a héten bezárjuk magunkat, s nem érezzük a szeretet áramlását - ne csodálkozzunk!

Fent az égen levő energiák aktiválhatják a félelmeinket, kisebbségi érzésünket, mely vastag fallal próbálja magát védeni.

Ezt a Bikák, Mérlegek, Kosok, Skorpiók, Nyilasok és Oroszlánok érezhetik. 
Használják ki ezt a csendes, befelé forduló időszakot a belső rendrakásra, mely elsősorban az érzelmekben, szeretetben, szerelemben, nőiességben, a művészetekkel, gasztronómiával kapcsolatban jelentkezhet. Engedjük el, aminek már nincs itt az ideje, megköszönve, hogy volt, hozta a maga tanítását!

Ne erőltessünk semmit, mert törésre vihetjük – csak figyeljünk, érezzük meg a határokat!

Ugyanez vonatkozik a közlekedésre is – a hatóságok könnyen figyelmeztethetnek!

Ugyanakkor a hitünk is itt lehet.
Bölcsességünk, el fogadóképességünk, mely fel tud bennünket emelni a „felhők fölé”, ahol mindig „süt a nap”. Leginkább az Oroszlánoknak, Bikáknak, Mérlegeknek jöhet segítségképpen, akik a másik végletbe is át tudnak a nagy lendülettől esni, a türelmetlenség csapdájába. Ez a türelmetlenség a Bakokat is érintheti!

Figyeljenek, keressék az egyensúlyt, hisz az egész Világegyetem arra törekszik – ha egyik végletbe esünk, meg kell tapasztalni a másikat is e végett!

A Rák jegyűek most tényleg kiszámíthatatlanok lehetnek – hol az álmodozás, hol az akarat, hol a pletykálkodás, kíváncsiskodás, hol a hiúság uralkodhat el rajtuk.


Augusztus 20.-án lelkünkben is mélységet kaphatunk, átérezhetjük a Kenyér ünnepének lényegét, mely régen a nyári nagy melegben elvégzett munka fölött érzett örömöt és hálát fejezte ki, mely a következő évre is biztonságot adott.
Vigyázzunk hagyományainkra, a gyökereinkből áradó energiákra, kenyerünkre - adjuk meg ma is a tiszteletet neki egy mondattal, énekkel, imával - hisz az éltet bennünket!


Hétfőn – kedden – szerdán 10 h-ig a Hold az Ikrek jegyben van.

Duplán tehetünk kezünkért, vállunkért, tüdőnkért, idegrendszerünkért! Menjünk friss levegőre, mozogjunk! Igyunk útifű, a kakukkfű, martilapu, ezerjófű teát, mely a tüdőnket erősíti a pemetefű cukorkával együtt! A citromfű, orbáncfű az idegrendszerünket nyugtatja! Masszírozzuk meg kezeinket, rajta keresztül az egész testünk energiaáramlását segíthetjük!

Szerda 10 h-tól - csütörtökön – pénteken a Rák jegyben van.

Otthonunk, érzelmeink, gyerekeink fontossága előtérbe kerülhet.
Óvhatjuk gyomrunkat diólevél-, veronika-, cickafark teával, mely az emésztést segíti. Rágjuk meg jól az ételt! Parlagfű gyomornyugtató! Bazsalikom, fahéj gyomorerősítő!

Szombat – vasárnap az Oroszlán jegyben van.

Szívünk, gerincünk, érrendszerünk hálálja meg a figyelmet. Igyunk galagonyateát, főzzünk árpát a szívnek! Tornával, egyenességünkkel erősítsük a gerincet! Pásztortáska teája, a parlagfű a vérkeringést javítja.

Nagyon szép hetet kívánok mindenkinek sok szeretettel


www.asztrocsillag.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése