2014. augusztus 3., vasárnap

32. hét

Mire számíthatunk augusztus első hetén?

Ha tehetjük, utazzunk, utazzunk – akár tengerre is, hisz itt az ideje! J

Ez leginkább az Ikreket, Szüzeket, Oroszlánokat, Nyilasokat érintheti, de a Kosok, Rákok és Skorpiók is kapcsolódnak ehhez az energiához, bár nekik némi akadályra is lehetőségük van.

Itt a jó kedv, szeretet, megértés, elfogadás is, s a túlzások is – amire nem árt figyelni!

Ennek a „tágulásnak”, örömnek az ellenkezője is megjelenhet, amikor inkább csendet szeretnénk, „rendet” tenni, ami nem kint, de bent zajlik, hisz valami feszíthet, valamit mások megmutathatnak nekünk, amit nem akartunk eddig látni. Felhozhatja a bennünk levő félelmeket, önbizalomhiányt.

Ezt legjobban a Rákok, Oroszlánok, Skorpiók érzékelhetik. Amire fényt, figyelmet irányítunk, ott „eloszlik a köd” – ne meneküljünk, a feladat elöl! Próbáljuk alázatosan elfogadni, ami van, s megoldásban gondolkodni!

A türelmetlenség, rendkívüli szabadságvágy is helyt kérhet magának.

Legjobb lenne utazni, de ha nincs rá lehetőség, ezt a feszítő erőt mederbe terelhetjük otthonunk átalakításával, felújításával átrendezésével, – mely a Rákokat, Mérlegeket, Bikákat, Bakokat ösztökélheti.

A Vízöntők a Kosokkal, Bakokkal sportoljanak, hogy az erős, uralkodó akarat erőit le tudják vezetni, a Halak meg segítség a világot kedvességükkel, szeretetükkel – amit legjobban a Rákok, Kosok és Skorpiók élvezhetnek.


Augusztus 10.-én, vasárnap Telihold van a Vízöntő jegyben!

A Vízöntő szabadságvágya itt van!

A Telihold hatalmas energiáját kihasználhatjuk az elavult, idejét múlt dolgaink kiselejtezésére – ne próbáljuk a „régi, kinőtt ruhát magunkra erőltetni”, hisz úgyis feszülni fog vagy szétszakad!

Merjünk az újba belevágni, amit az előző két hét előkészített, s a következő két hétben visszahúzódva, befelé fordulva eljutni a Szűz jegy szolgálatáig, hisz az Újhold ebben a jegyben lesz.

Próbáljunk meg csapattaggá válni, ami a Vízöntő jegyre oly jellemző! Egységben nézni a világot – tudni, hogy itt a Földön mindenki „tanuló”, ki ebbe, ki abba az „osztályba jár”, - mi is voltunk és leszünk is „lejjebb vagy feljebb”!

A most szedett gyógynövények nagyobb erőt fejtenek ki! Bőven van még – cickafark, apróbojtorján, orbáncfű, csalán, stb.

Krémeket is most érdemes készíteni, hisz a következő fogyó Hold miatt jobban eláll!

Növényeket most tápoldatozzuk, a talajt trágyázzuk, de ne most metsszük, mert elvéreznek!

Mindent, amit el akarunk választani (kisállat, szoptatás, stb.) – vagy csökkenteni akarunk (testsúly, rossz szokások) – most kezdjük el!


Hétfőn – kedden de. a Hold a Skorpió jegyben van.

Ha tudunk „elengedni”, a „jutalom” duplán tud érvényesülni! Ezt a vastagbél jelezheti. Fizikai síkon a hajdina lehet nagy segítségünkre, de reggel az ébredés utáni egy kanál len- vagy mustármag is segíthet!
A csalán tea, tökmag a prosztatára jó, a cickafark a női dolgokra!

Kedd du. – szerda – csütörtök 3 h - ig a Nyilas jegyben van.

Májunk hálálja meg duplán az odafigyelést. Hajdina és kurkuma, a máriatövis, vérehulló fecskefű, cickafark teája a nagy jótevője. A pemetefű cukorka is segíti a májat, s a keserű ízek – merjünk elrágcsálni egy – egy gyermekláncfű levelet!

Csütörtök du. 3 h –tól – péntek – szombat 3 h-ig a Bak jegyben van.

Csontjainkat erősíthetjük árpával, diólevél teával. A félelmekre a levendula, citromfű teája, illata jó.

Szombat 3 h-tól – vasárnap a Vízöntő jegyben van.

Árpa foszfor tartalmával, levendula illatával, teájával, zsálya teája az agy vérellátásának fokozásával nyugtatja az idegrendszert.
Visszereinket csalán / körömvirágkrémmel kenjük, amit magunk is készíthetünk egyszerűen – hidegen sajtolt olajban 1-2 órát gőz felett főzve, leszűrve, majd kevés méhviaszt, kókuszzsírt hozzátéve, kikeverve.


Nagyon szép hetet kívánok mindenkinek sok szeretettel


www.asztrocsillag.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése