2014. július 27., vasárnap

31. hét

Milyen lehet július utolsó hete?

Szabadságvágyunk dominálhat – csak ne kényszerítsenek bennünket egyhelyben maradni! Tele lehetünk jobbnál jobb ötlettel, újdonság iránti igénnyel, nyitottak lehetünk minden modern, különleges iránt – s be is vonzhatjuk a váratlan dolgokat.

Ezt leginkább az Oroszlánok, Rákok, Kosok, Skorpiók, Bakok, Bikák és Mérlegek érezhetik – a Rákokat kivéve, bizony néha robbanásszerűen kitörve, szinte kényszeresen.

Ennek ellensúlyozásaképpen, a higgadtság, nyugalom, kitartás, a határok pontos érzékelése és betartása jelenhet meg az Ikreknél, Szüzeknél, s az előbb említett, a szabadságvágytól épp robbanásig feszült Bikáknál, Mérlegeknél, Rákoknál, Skorpióknál is, ami segíthet nekik nem elhamarkodott döntéseket hozni.

Mindezt még színezheti az a végtelen, feltételnélküli szeretet, segíteni vágyás is, mely a Bika, Mérleg, Rák és Halak jegyekhez kapcsolódik elsősorban – mely hozza a művészetek, zene, filmek, az alkotás fontosságát, igényét.

S mivel az égen a „nagy szerencsebolygó”, a Jupiter karon fogva sétál velünk, - leginkább az Oroszlánokkal - így nincs olyan dolog, amire vágynánk, hogy ne sikerülne, ha ez nem ellenkezik karmánkkal!

Ennek hatására annyira lendületbe tudunk jönni, hogy észre se vesszük, hogy már túlzásba is estünk – aminek a következményét, mint mindig ki lehet számolni: amennyire eltérünk az egyik irányba, annyira el kell térni a másikba is! – így valamikor ennek egyensúlyozása meg kell, hogy történjen.

A Vízöntők türelmetlenek, akaratosak, ugyanakkor végtelenségig gondoskodóak lehetnek most.
A Nyilasok az Oroszlánok teremtő erejével és hiúságával, a Kosok türelmetlenségével számolhatnak.


Julius utolsó napja, 31.-e, csütörtök 10 milliószoros nap!

Ekkor még inkább ügyeljünk gondolataink, szavaink, cselekedeteink minőségére! Bármit kivánunk is, tegyük most is hozzá: „Legyen úgy, ahogy lenni kell!”.

Hétfőn – a Hold az Oroszlán jegyben van.

Szívünk, gerincünk kíván figyelmet! Tornával, masszázzsal, gyógyteákkal – pl. galagonya -segíthetjük!

Kedden – szerdán – csütörtökön a Szűz jegyben van.

Vékonybelünkre figyeljünk, mely ugyanúgy rendszerez, ahogy ez a jegy is!
Az árpa csökkenti a bélproblémákat. A kömény, koriander, fahéj az erjedést gátolja. A körömvirág – féregűző!

Pénteken – szombaton a Mérleg jegyben van.

Vesénkért tehetünk duplán! Igyunk sok vizet, s együnk sok dinnyét! Emellett az erdei aranyvessző, nyírfa, bodza tea, a petrezselyem, zeller, pitypang vizelethajtó az árpával együtt.
Legjobb a kapcsolatainkba szeretet vinni, hisz amit adunk, azt kapunk, s ennél gyógyítóbbat nem tehetünk ezért a szervünkért!

Vasárnap a Skorpió jegyben van.

A vastagbelünk kér figyelmet! Cickafark, csalán teával, hajdinával segíthetjük.
Próbáljunk meg megbocsátani, hisz minden sérelem bennünket terhel, s ezt a szervünket!

Nagyon szép hetet kívánok mindenkinek sok szeretettel


www.asztrocsillag.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése