2014. július 13., vasárnap

29. hét

Milyen hetünk lehet július 14.-től?

Legbölcsebben tesszük, ha elutazunk.

Szükségünk van az újra, az izgalmasra, nyitottak vagyunk a világra, s ha azt érezzük, hogy bezárnak bennünket, az robbanáshoz vezethet.

Ezt az érzést leginkább az Oroszlánok, Rákok, Kosok, Bakok és Skorpiók tapasztalhatják – ezekkel a jegyekkel szorosan kapcsolódók mindenképp találjanak kiutat abban az esetben, ha mégsem tudják szabadságukat megélni,- ne elfojtott erő legyen bennük, mert az ellenük fordulhat, betegség formájában jelezve.
Rákoknál, Oroszlánoknál, Vízöntőknél az otthonuk átalukálására, költözésre is számíthatnak. Lehet, hogy csak egy új dizájn megteremtése lesz most, de ezzel ki tudják váltani az egyébként megjelenő otthoni „hadiállapotokat”.

Ha szerelemesek leszünk, azon se csodálkozzunk J itt az ideje!

Leginkább az Ikrek, Mérlegek, Bikák, Kosok számíthatnak rá, s persze az, akinek vágya van – hisz a vágyak csak jelzik, hogy valami már elő van készítve.

A Halak és Szüzek kicsit egyedül állhatnak a világban – de az biztos, hogy tele vannak érzelemmel.

A Nyilas jeggyel szorosan kapcsolódók is utazzanak, sportoljanak! Kalandvágyuk, türelmetlenségük mértéktelen lehet – ezzel kicsit mederbe terelve az energiákat.


Hétfőn a Hold a Vízöntőben jár.

Lábszárunkért tehetünk masszázzsal, mozgással, visszereinkért körömvirágkrémmel.

Kedden – szerdán a Halakban.

A lábfej kaphat jelentősebb szerepet, minden duplán számit, amit érte teszünk. Masszázzsal, lábfürdővel, tornáztatással segitsük! Nyirokrendszerünket, melynek karbantartása nagyon fontos - mozgással, a tejoltó galaj gyógyteájával tudjuk erősíteni!

Csütörtökön – pénteken a Kos jegyben.

Elsősorban mozogjunk, sportoljunk!
A magas vérnyomásra, erekre hajdinát főzzünk Dió tea, cickafark tea nagyszerű vértisztító, a csalán vérképző. A szederlevélben, céklában, ribizke levelében, zsályában sok vas van! A levendula nyugtat!

Nagyon szép pozitív izgalmakkal, újdonsággal teli hetet kívánok mindenkinek sok szeretettel:


www.asztrocsillag.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése