2014. július 20., vasárnap

30. hét

Mire számíthatunk július 21.-től?

Nincs olyan, amit ne tudnánk megteremteni – a kérdés, hogy hogyan?

Ismételten két út van előttünk, ahogy a Föld is két pólusú. Hogy melyik a mi utunk? - az függ a tudatosságunktól is, hogy merjük –e tisztán látni önmagunkat, cselekedeteinket – s ha kell, kézbe venni az ösztönerők felett az irányítást.

A végtelen szeretettel, az angyalok segítségével való teremtés most az Ikrekre, Szüzekre, Halakra, Bikákra lehet jellemző – akik szinte, mint médium, csatornázva vannak a felsőbb világgal. Ezt lehozhatják a művészetek területére is – minden alkotásukkal, szavaikkal egy magasabb rezgést képviselhetnek, ezzel segítve környezetüket, másokat.

Számukra itt a nagy utazás lehetősége is, akár tengeren túlra - ott kapcsolódva a felsőbb világhoz.
A másik út, mely türelmetlen, már „tegnap is késő volt” - elsősorban az Oroszlánoké, Nyilasoké - nekik kell lefülelni a „csak kapni akaró” szereplőjüket.

Mind a két út erősen hat a Rákokra, Mérlegekre – az előbbiek szívesen elvonulnának egy kicsit egyedül is lenni, az utóbbiakat pedig még a Kosokkal együtt terhelheti a hiúság és a túlzások energiái is.

A Skorpió jegyűek mintha egy kicsit le tudnának lassítani, valamit kezdenek érteni – bár még mindig a nagy selejteződések időszakában vannak, épp úgy, ahogy a Vízöntők.

Az elsőnél a lendület, a türelmetlenség, a váratlan fordulatok által történik meg az újjárendezés, a Vízöntőknél egy gyökeres, teljes újjászületés folyamata van még mindig. Semmi nem maradhat meg, aminek nincs mélysége, valódi tartalma.

Merjük elengedni azt, ami már idejét múlt, közben pedig figyeljünk, hogy nagy lendülettel mit dobunk ki! Lehet, hogy csak megtakarítani kéne, máris szebbnek látnánk!


Újhold van 27.-én, vasárnap az Oroszlán jegyben!

Új indulás, új kezdet lehetősége adódik ismét.
Két hét múlva a Vízöntő Telihold jelzi, hogy az irány az Oroszlán egyeduralkodásától, hiúságától a Vízöntő csapatjátékához, önállóságához, a környezet véleményétől való függetlenségig tart.

Végig gondolhatjuk, hogy hol köt meg bennünket a csodálatra vágyó énünk, hol nem tudunk emiatt természetesek, önmagunk lenni? Mik vannak e mögött az érzések mögött? Félelmek, önbizalomhiány?

A méregtelenítés ekkor a leghatékonyabb! Minden területen érdemes elcsendesedni, befelé fordulni! Igaz, ez az Oroszlánoknak épp nincs ínyére, de aki jó vezető, jó „király” szeretne lenni, annak a kint és a bent egyensúlyát meg kell tudni találni!

Házimunkák is jobban mennek ezen a napon, a növények metszését is ekkorra tegyük, a legkevésbé sérülékenyek most.

Mivel a Hold növekedni fog, így rendezkedjünk be a két hétig tartó növekedésre, kifelé fordulásra.

Hajlamosak lehetünk most a hízásra is – csak mértékkel! J


Hétfőn – a Hold a Bika jegyben van.

Torkunkra figyeljünk! Diófalevél, apróbojtorján teája fertőtleníti!

Kedden – szerdán az Ikrekben

 Idegrendszerünknek legjobb a citromfű, orbáncfű, menta tea. Tüdőnknek az útifű, a kakukkfű, a martilapu, a pemetefű, az ezerjófű tea. Kezünket kényeztessük masszírozással, kézfürdővel, tornával! Minden duplán számit!

Csütörtökön – pénteken – szombaton a Rák jegyben

Gyomrunk kér odafigyelést! Diólevél, - a veronika tea emésztési zavarokra jó, a cickafarktea, fahéj a gyomrot erősíti. Rágjuk meg jól az ételt!

Vasárnap Újhold az Oroszlán jegyben.

Szívünkért, gerincünkért tehetünk duplán! Főzzünk, együnk árpát, mely védelmet ad a galagonya mellett!

Nagyon szép hetet kívánok mindenkinek sok szeretettel


www.asztrocsillag.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése