2014. augusztus 10., vasárnap

33. hét

Mit várhatunk augusztus 11.-i héttől?

Ha a félelmeinket le tudjuk győzni, meg tudjuk szelídíteni, akkor egy nagyon szép, teremtésben, alkotásban, mások segítésében, spirituális emelkedésben gazdag hetünk lehet.

A félelemből, önbizalomhiányból adódó akadályokkal leginkább a Rákok, Oroszlánok, Ikrek, Szüzek és a Skorpiók számolhatnak.

A félelmeinket hitünkkel, a mindenségnek megadó tiszteletünkkel tudjuk mederbe terelni!

Ha túlzásba esünk bármely területen, törvényszerű, hogy megállít valaki/valami. Ezek megjelenhetnek a közlekedésben, mint a hatóság emberei, de az iratokban való elakadás is jelezheti ezeket a túlzásokat, amibe most legjobban a Kosok, Oroszlánok, Skorpiók eshetnek.

Ugyanakkor tele lehetünk ötlettel, lendülettel, nyitottsággal is, minden újra, különlegesre igényünk lehet – s legfőképp épp azok a jegyűeket érezhetik ezek, akikben ott van a csendes, visszahúzódásra való igény is – a Rákokat, Oroszlánokat, Ikreket, Szüzeket, Kosokat.

E két erő egyensúlyát kell nekik megtalálni – „kint is lenni, bent is lenni”!

Mindezek mellett nagyon vágyhatunk a családdal, az otthonunkkal is kapcsolódni – melyre legjobban a Mérlegek és Bikák számíthatnak.

A türelmetlenség szintén velünk lehet, főleg a Skorpióknál, Nyilasoknál, Oroszlánoknál. Ne rohanjunk! Az életet, a pillanatot szalasszuk el éppen!

A Vízöntők, Bakok szerepelhetnek, utazhatnak, mozgásban vannak – ám az akaratukat ne erőltessék másra (amit most nehéz nekik megtenni), hisz a túloldalon nem jó lenni!

A művészekhez való vonzódás, akár alkotás – emelhet bennünket. Legnagyobb hatással a Skorpiókra, Kosokra és Halakra lehetnek ezek az energiák.


Hétfőn du. 2-ig a Hold a Vízöntő jegyben van.

Lábszárunkra, idegrendszerünkre figyeljünk!

Kedden – szerdán 2 h-ig a Halak jegyben.

Lábfejünkért tehetünk duplán – masszírozzuk meg, szerveink is meghálálják! Lábizzadásra, láb frissítésére diólevél teát igyunk, nyirokrendszerünk segítésére – tejoltó galaj teát!

Szerdán  du. 2 h – tól  - Csütörtökön – pénteken du. 5 h-ig a Kos jegyben.

Magas vérnyomásra, erekre hajdinát főzzünk! Vérünkbe a vasat szederlevél teával, diólevél teával tudjuk bevinni. A cickafark nagyszerű vértisztító, a csalán vérképző! Pásztortáska jó a vérkeringésre!

Pénteken du. 5 h – tól - Szombaton –Vasárnap a Bika jegyben.

Torkunkra figyeljünk, duplán tehetünk érte! Fertőtleníthetjük diófalevél-, s apróbojtorján teájával!


Nagyon szép hetet kívánok mindenkinek sok szeretettel


www.asztrocsillag.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése