2014. március 2., vasárnap

10, hét

Milyen lehet március első hete?
Amennyiben tudatosak vagyunk, s mellé még bátrak is, merjük fordítani saját tükörképünket, akkor - komoly fejlődési lehetőségeink lehetnek, hisz a z égen még mindig ott vannak a Szaturnusz tanításai, mely által megérthetjük, hogy a „fal épp annyira fog visszanyomni, amennyire mi nyomjuk”!

Ha ezt nem tudatosítjuk, akkor fájdalomnak, akadálynak élhetjük meg, ám ha elfogadjuk, hogy minden bennünket tükröz, akkor megélhetjük azt az érzést, amit mi okozunk másnak, ezzel engedve akaratunkból, fájdalmat okozó erőnkből.

Leginkább még mindig erre az Ikrek, Szüzek és a Vízöntők számíthatnak, ők legyenek a legéberebbek!  Ha alázatosan „megadják” magukat, akkor át tudják fordítani ezt az erőt emelkedéssé, - épp azzal, hogy vállalják.

Nem sokkal könnyebb a helyzetük a Rákoknak, Skorpióknak, Bakoknak, Kosoknak és Nyilasoknak sem, csak őket nem a félelem, az önbizalomhiány tartja vissza, hanem inkább egy - egy hatalmas robbanó energia kitörése, mely nem csak azt rombolja, aminek már nincs helye, hanem azt is, - ha nem éberek, nem figyelnek, - amire később még szükségük lehet.

Mindannyiuknak az angyalok segítenek, ha egy picit is el tudnak csendesedni, mely szeretetben, elfogadásban, bölcsességben, másoknak való segíteni adásban, esetleg művészetekkel való kapcsolódásban is megnyilvánulhat.

Ezek a gyönyörű, lágy, a Kozmoszt emelő erők leginkább a Halak és az Oroszlán jeggyel szorosan kapcsolódókat érinthetik, most ők lehetnek legjobban a világ javára a belső csendjükkel, együttérzésükkel.

A Mérlegek és Bikák nagyon türelmetlenek lehetnek, de ők másképp, mint akik nagy selejtezésben vannak – ők minden vágyukat rögtön akarhatják, veszekedhetnek, harcolhatnak. Pedig – tudjuk, hogy aki veszekszik, az épp „vesz” el a másiktól, hisz nyelvünkben is benne van ez.

Amit meg kell élnünk, nem kerülhetjük el, amit nem kell megélnünk, attól meg ne féljünk!

Az Egyetemes Törvények értésével, szem előtt tartásával - valóban csak annyiszor kell a „gödörbe beleesni”, amennyit muszáj, fölösleges köröket nem kell futnunk. S ennek egyik legfontosabb tétele – a Tükörkép fordítása! Szemünk tanít bennünket – mindent megfordít és lekicsinyít!

A Hold

Hétfőn – kedden a Kos jegyben lesz!

Mivel növekvő, így teremtő erőnkkel bármit megsokszorozhatunk. Legyünk mozgásban, akár fizikailag/ sportoljunk, akár szellemileg/ tanuljunk! Ilyenkor duplán tehetünk fejünkért, vérünkért! Ne sajnáljunk magunktól egy kis fejmasszázst, együnk céklát, mely a legjobb vérképző, fokhagymát, sárgarépát!

Szerdán – csütörtökön a Bika jegyben lesz.

Pénzügyeinket frappánsabban tudjuk intézni. A művészetekkel jobban tudunk kapcsolódni, s a gasztronómiában is könnyebben tudunk sikereket elérni. Együnk, igyunk, élvezzük az életet, ahogy a Bikák tanítják nekünk! J A mértékre azért most is ügyeljünk!

Torkunk kerülhet előtérbe. A sós vizes gargarizálás biztosan jót tesz neki. kék sálat tegyünk fel, hisz az a torok csakra színe.

Pénteken – szombaton – vasárnap a Rák jegyben lesz.

Otthonunk, anyaságunk, gyerekeink, édesanyánk, az érzelmek lehetnek a fókuszban. Gyomunk jelezhet, ha nem figyelünk rá, mely a burgonyát nagyon jutalmazza étkezésünkben!

Nagyon szép hetet kívánok mindenkinek sok szertettel

www.asztrocsillag.hu


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése