2014. március 30., vasárnap

14. hét

Mire számíthatunk április első hetében?

Az égen levő nehéz kapcsolódások bizony hatással lehetnek ránk, érezhetjük, hogy mindenhol akadályokba ütközünk.

Természetesen, megint csak egyéni, hogy ki hogyan kapcsolódik ezekkel, kinek van szüksége a Kozmosz megállítására, ki érzi magától is, hogy hol vannak a határai?

Leginkább „fejjel mehetnek a falnak”, erőből próbálják meg elérni vágyaikat, épp ezért akadályoztatva lehetnek a Kos, Rák, Bak és Mérleg jeggyel szorosan kapcsolódók, de a Skorpiók, Oroszlánok és Nyilasok is érintve lehetnek.

A türelmetlenség, túlzott szabadságvágy, szabadosság, a politika erői fokozhatják e belső feszültséget, legjobban az Oroszlán, Rák, Kos jegyűeket, ahol csak a másik megértése, a másikkal való együttérzés, vagy egy „nagy pofon” tud igazán segíteni.

Tulajdonképpen érezzük belül, hogy meg kéne állni, de nehéz; önként, mikor lendületben vagyunk. A vágyunkkal viszont bevonzzuk a segítséget, ami lehet, hogy épp egy akadály, s amin bosszankodunk – pedig mi teremtjük, hisz mi szerettünk volna már megállni, csak nem volt erőnk hozzá.

Hogy melyik területen? Munkánknál, szerelemben, otthonunkban? Kinek hol van rá szüksége?!

Ezen a héten a leginkább segítségünkre az Ikrek, Szüzek és Halak jegyűek lehetnek elfogadásukkal, bölcsességükkel, szeretetükkel, együttérzésükkel.

Ha el tudják engedni a félelmeiket, s ki tudnak jönni saját „börtönükből”, bezártságukból akkor a Mérlegek, Bikák és Vízöntők is - lendületükkel, teremtőképességükkel.

A Bakok még figyeljenek arra, hogy ne akarjanak megfelelni a világnak!

Beszélgessünk sokat! – a héten a kommunikációban ott vannak az érzelmek, a bölcsesség. Ki tudjuk magunkat fejezni, se nem többet, se nem kevesebbet mondva, mint ami szükséges. Nem is biztos, hogy tudatosan – s épp ettől lehet hiteles és szép - de másokat taníthatunk szavainkkal, gondolatainkkal. Az írásban is, művészetekben, költészetben is most kiemelkedhetünk.

Hétfőn a Hold még a Kos jegyben van.

Az Újhold indulási lendülete erőt adhat bármihez, amit elterveztünk. Napról-napra növekedni fog, aminek energiát adunk az elkövetkező két hétben/ de a negyed évben is.

Kedden – szerdán – csütörtökön délig a Bika jegyen lesz.

Éjünk az élet örömeivel, ahogy a Bikák ezt nagyon tudják! Tanuljuk közben az elengedést! Merjünk megválni rég nem hordott cuccainktól, ajándékozzuk el őket! Könnyítsünk lelkünkön is ragaszkodásunk engedésével!

Torkunkat kényeztethetjük kék színnel, Himalája sós gargalizálással, zsálya, diófalevél teával.

Pénteken – szombaton az Ikrek jegyben.

Minden ügyes-bajos dolgunkat ezeken a napokon könnyebben el tudjuk intézni, hisz könnyedén tudunk kommunikálni, kapcsolódni bárkihez.

Figyeljünk tüdőnkre, próbáljunk friss levegőre menni, tudatosan lélegezni! Kezünket is kényeztethetjük, akár magunk is – masszázzsal, hisz belső szerveinkre is hatással lehetünk általa.

Vasárnap a Rák jegyben lesz.

Hozza a gyökerekhez, a családhoz való ragaszkodást, otthonunkban való jó érzésünket, igényünket. Rendet tehetünk múltunkban, a fényképek között!

Gyomrunkra figyeljünk, hisz ekkor minden duplán. Ne terheltjük túl! Igyunk veronikából főzött teát, ha tudunk szerezni, kecsketejet!

Nagyon szép, egyensúlyban levő hetet kívánok mindenkinek sok szeretettel.



Figyelem! Péntekenként Kerepesen a Royal Station kávézóban is várok mindenkit szeretettel ingyenes asztrológiai elemzésre du. 5- 9 h között. www.royalstation.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése