2014. március 16., vasárnap

12. hét

Milyen hétre számíthatunk március 17. –től?


A korrektség, megbízhatóság, kitartás lehet erre a hétre a legjellemzőbb.

Érezzük, tudjuk a határainkat, nem megyünk át a „szomszédba” rendezkedni, annak ellenére, hogy nagy lendületben, erőben lehetünk.

Ezt leginkább az Oroszlánok, Halak és Rákok tudják nekünk megmutatni a Skorpiókkal együtt, akiknek azért figyelniük kell, hogy valóban ne vigye el őket a rájuk oly jellemző szélsőségesség, végletesség, a mostani időszakban levő türelmetlenség.

Ezek a „sötét” erők még mindig a Nyilas és Bak jeggyel szorosan kapcsolódókat is érintheti, igaz, mindkét jegynek az angyali szeretet is ott van, ami nagy segítségükre lehet, hisz bármikor a „felhők fölé” tudnak emelkedni hitükkel, szeretetükkel, ahol nincsenek viharok, csak meleg napsütés.

A hatalmas életerőt, teremteni vágyást legjobban az Ikrek, Szüzek érezhetik, most a sport is kiemelt helyet foglalhat el életükben – bár, egy befeléfordulásra való igényre is számíthatnak, esetleges önbizalomhiányra. Ebből - a bennük levő lendülettel ki tudnak jönni, ha nem ragadnak bele.

Ugyanez a teremtés utáni vágy, lendület viheti a Vízöntőket és Mérlegeket is. Az előbbi akarattal, túlzásokkal tarkítva, míg a Mérlegeknél a szabadságvágy, ötletesség, újdonságra való igény dominálhat.

E könnyedség, szabadságvágy, selejtezési kedv a héten a Bikákra is jellemző lehet, oldva a bennük levő földhözragadtságot.

A Kosok most cserfesek lehetnek nagyon, ötletekkel és mozgásigénnyel teli, mely a Mérleg jegyűeket is érintheti.


A héten 20.-án, csütörtökön, 16.57 – kor van a
                                                                        TAVASZI NAPFORDULÓ.

Egy kozmikus évnek vége, kezdődik az újév a Kos teremtő erejével.

Érdemes egy rítussal az előző évet lezárni, hisz a múltban ragadással az energiánkat elvesszük az építéstől – a csendes téli napok alatt volt időnk az elmúlt év történéseit rendbe tenni, megérteni.

Köszönjük meg még egyszer azt, amit kaptunk, teremteni tudtunk, hisz ezekre az alapokra építhetjük a következő évünket. 
Ha valamitől meg kellett válni, azért is legyünk hálásak, hisz nem véletlenül selejteződnek ki dolgok. Amellett, hogy tanuljuk az elengedést, még helyet is készítenek elő az újnak, mely hozza a változást, tulajdonképpen az Életet.

Higgyünk a Kozmikus Rendben, hogy „minden úgy van jól, ahogy van”!
Később, messziről nagyobb rálátással érteni fogjuk az összefüggéseket.


Ezen a napon a Hold a Skorpióban van, mely az elmélyülést segíti, a dolgok lényegének a meglátását, az elszántságot, érzelmi odaadásunkat.


Hétfő – kedd – szerda 10 h –ig a Mérleg jegyben áll, mely idő alatt még egyensúlyt tehetünk az elmúlt s a következő év váltása között.

Vesénket, mely az egyik legfontosabb szervünk, - hisz segíti a kiválasztódást, elengedést – erősítsük!

Gyógyteákkal: bodza, nyír. Főzzünk árpát, mely szintén a vesét támogatja vízhajtó hatásával, a petrezselyemmel, zellerrel együtt. Már találhatunk friss pitypanglevelet – ne féljünk keserű izétől, vesénk meghálálja!

Szerda 10h-tól – csütörtök – péntek 16 h-ig a Skorpió jegyen áll a Hold.

Nemi szervek, prosztata, orr, vastagbél tartozik hozzá – ezeken a napokon értük tehetünk duplán. Ismerjük meg a Hajdinát, mely szinte főzést sem igényel, vastagbéltisztító hatása figyelmet érdemel!

Próbáljuk meg elengedni a múlt fájdalmait, ahogy a Napfordulón is az előző évet!

Péntek du.-tól – szombat – vasárnap a Nyilas jegyben.

A hajdina a májunkat is segíti! Használjunk kurkumát, melynek hatásai talán még nem eléggé ismertek! Gyógyteákat: máriatövis, pitypang, cickafark, vérehulló fecskefű.

S hitünk mellett gondolkozzunk el a bennünk levő túlzásokon, szélsőségességeken – hisz amennyire eltérünk a középtől egyik irányba, annyira el kell térnünk a másik irányba, hogy a Kozmoszban, az életünkben az egyensúly meglegyen. Ezt előre ki lehet számítani, hisz mi magunk teremtjük mindennap életünket. Ha figyelünk, kisebb amplitúdóval élünk, több jut a „középből”, a békéből, harmóniából, boldogságból.

Nagyon szép, elengedéssel s megújulással összhangban levő hetet kívánok mindenkinek sok szeretettel:


www.asztrocsillag.hu

Figyelem! Március 19.-én Kistarcsán a Royal Stationben ( www.royalstation.hu ) várok szintén ingyenes asztrológiai elemzésre minden érdeklődőt! Ezentúl minden héten ott is megtalálható vagyok.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése