2014. március 9., vasárnap

11. hét

Mire számíthatunk március 10. –től?

Szeretetre.

Önmagunk szeretetére, s ebből fakadva másokat is tudunk szeretni, elfogadni.

Ez megjelenhet a művészetekhez való közeledésben, alkotásban - legyen zene, film, tánc, festészet, költészet, melyhez még járulhat a hagyomány tisztelete, ami a népművészetet is előtérbe teheti.

Leginkább ezeket az erőket a Halak, Oroszlánok és a Rákok, Nyilasok érezhetik, mindenkinek adnának, segítenének, otthonukat a végtelen szeretet, szépítés iránti vágy járja át.

Persze, az égen levő energiák mindannyiunkra hatnak, mindannyiunkban van Halak, Rák, Oroszlán, stb. hatás, így bármely más jegyben született is érezheti ezt a békét hozó érzést.

Teremtő erőnkkel alkothatunk, sportolhatunk, igaz, a félelem energiái megállíthatnak bennünket. Indulnánk, de nincs hozzá elég hitünk, így az elfojtott energia ellenünk fordulhat. Szigorúak lehetünk magunkhoz, másokhoz, most különösen a gyerekekhez, gyerekeinkhez.

Legyünk tudatosak, ezt az energiát is fogjuk be, ne ő uraljon, hanem mi uraljuk! Csak az első lépés nehéz, a mozgás, a lendület már segítségünkre lesz!

Ha még sincs erőnk indulni, akkor használjuk ki ezt a csendes befelé fordulást egy belső rendrakássá, önmagunk jobb megismerésére, értésére, mely szintén a Fényt hozza el számunkra.

Ezeket leginkább az Ikrek, Szüzek és Vízöntők érezhetik, s a Vízöntőknek még az erős akarattal, túlzásokkal is meg kell küzdeniük. Ugyanúgy, ahogy a Bak jeggyel szorosan kapcsolódóknak is, de hát már oly régen gyakorolják, hogy lassan megérthették, megoldhatták már ezt a feladatot.

A Kosok lendületét, gyorsaságát még mindig áthathatja a diplomáciai készség, mely beszédükben is megmutatkozhat – meg is lepve a világot, hisz ez nem a legjellemzőbb erre a jegyre. A türelmetlenség és akarat még itt lehet, figyelniük kell erre is!

A Skorpiók ragyognak, szerepelnek, élvezik az életörömöket – ha felül tudnak emelkedni, meg tudják lovagolni ösztönerejüket, végletességüket, akaratukat, túlzásaikat. Ők választják ki, melyik útra lépnek – igaz, nem könnyű feladat a nehezebb, munkát adó részt vállalni, önmagukat legyőzni!

A Mérlegek és Bikák szabadságvágya még mindig meglepő, hisz ők az érzelmi biztonságot keresik – éljék meg! Aminek nincs helye, merjék elengedni, a „régi vizet kiönteni, hogy a friss érkezhessen”! Ha meg csak megújítani kell egy-egy kapcsolatot, a függőséget elengedni belőle - válasszák azt!

Telihold lesz 16.-án vasárnap a Szűz jegyben!

Amit két héttel ezelőtt, Újholdkor elindítottunk, most valóra válhat. A kint lét, a bőség után egy csendes befelé fordulásnak kell jönnie, hogy a hullámzás harmonikusan legyen meg életünkben. A Szűz jegy gyakorlatiasságát, rendszeretetét, szolgálatát meg kell értenie a két hét múlva égen levő Kos Újholdnak, ahol ezzel a tudással kezdhet teremteni.

Mivel Teliholdkor minden duplán hat, így a Szűz jegyhez tartozó szerveinknek kedvezzünk. Együnk árpát, mely kedvezően hat a bélrendszerünkre!

Hétfőn - kedden a Hold a Rák jegyben lesz, amikor a gyomrunkra vigyázzunk! Jót tesz a burgonya, kecsketej. Foglalkozzunk otthonukkal, családunkkal, gyerekeinkkel, édesanyánkkal!

Szerdán – csütörtökön, péntek du.-ig az Oroszlán jegyben, amikor a szívünk, érrendszerünk, gerincünk kerülhet előtérbe. Igyunk galagonyateát, az árpa is jótékonyan hat a szívre,  Próbáljunk jó királyok, igaz királyokká lenni!

Péntek du.-tól – a Szűz jegyben lesz.

Nagyon szép hetet kívánok mindenkinek sok szeretettel


www.aszztrocsillag.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése